nesvakidašnja situacija

Voditelj šokirao čelnike televizije onime što je napravio u programu uživo, ekspresno je dobio otkaz

Foto: Twitter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.09.2022.
u 10:35
Marku Mesteru zasmetalo je što njegovoj suvoditeljici Lynette Romero, koja je nekoliko dana ranije dala otkaz kako bi krenula raditi na drugoj televiziji, uprava nije dopustila da se oprosti od gledatelja unatoč tome što je na tom radnom mjestu provela 24 godine.
Pogledaj originalni članak

Gledatelji američke televizije KTLA ovih su dana mogli svjedočiti nesvakidašnjoj situaciji tijekom koje je voditelj Mark Mester pobjesnio tijekom emisije uživo i otkrio što misli o svojoj redakciji i kolegama. Zbog svoje burne reakcije odmah je dobio i otkaz.

Naime, Mesteru je zasmetalo što njegovoj suvoditeljici Lynette Romero, koja je nekoliko dana ranije dala otkaz kako bi krenula raditi na drugoj televiziji, uprava nije dopustila da se oprosti od gledatelja unatoč tome što je na tom radnom mjestu provela 24 godine.

Producenti su navodno napisali dio koji je Mester trebao pročitati u emisiji kao posvetu Lynette povodom njezina odlaska, no on je usred emisije uživo odlučio da njihov tekst neće pročitati već se gledateljima obratio svojom izjavom i ponašanje svojih nadređenih javno nazvao 'neprimjerenim'. 

 "Želim započeti odmah tako što se želim ispričati Lynette. Toliko te volim, ti si doslovno moja najbolja prijateljica. Nisi zaslužila ono što ti se dogodilo", rekao je i nazvao potez produkcije nepristojnim, okrutnim i neprimjerenim. Snimka se odmah proširila i društvenim mrežama. 

Svoj bunt voditelj je izrazio i unajmivši avion koji je letio iznat televizije s transparentom na kojem piše: "Volimo te, Lynette."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Mester (@markmester)

Njegovo ponašanje zateklo je čelnike televizije koji su ga u prvi mah odlučili suspendirati, no naknadno je odlučeno da to adekvatna kazna pa su mu uručili otkaz jer je, kako su pojasnili u svom objašnjenju, "svojim ponašanjem to zaslužio."

VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
12:24 24.09.2022.

U svim privatnim tvrtkama, ako želiš zadržati radno mjesto, uvijek važi ona narodna, "veži konja gdje ti gazda kaže i ne talasaj puno". Pokazati javno neposluh znači zapečatiti si sudbinu. Ovaj hrabri momak će teško igdje više naći posao u javnom mediju.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:41 24.09.2022.

Kad znaš da ćeš dobiti otkaz, ali imaš petlju. Bravo Mark!

ŠI
Šiba
12:03 24.09.2022.

A biden je još predsjednik a ovaj odmah otkaz