Ne bira riječi

Voditelj Piers Morgan ponovno je opleo po Harryju: Ovo je pljuska za kraljevsku obitelj

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: CBS
23.07.2021.
u 18:15
Bivši britanski voditelj Piers Morgan (56) ponovno ne bira riječi za princa Harryja (36) nakon što je objavljeno kako piše memoare o svom životu koji će biti objavljeni krajem 2022. godine.
Pogledaj originalni članak

Bivši britanski voditelj Piers Morgan (56) ponovno ne bira riječi za princa Harryja (36) nakon što je objavljeno kako piše memoare o svom životu koji će biti objavljeni krajem 2022. godine, a u kojima će dati "konačan prikaz iskustava, pustolovina, gubitaka i životnih lekcija koje su ga pomogle izgraditi", objavio je izdavač Penguin Random House. Za svoje memoare trebao bi dobiti vrtoglavih 20 milijuna dolara koje će navodno donirati u humanitarne svrhe.

U svojoj kolumni za Daily Mail, Piers je podijelio svoje mišljenje o objavi memoara, a najviše ga je pogodio tajming kada bi memoari trebali biti objavljeni.

-Harryjev tajming  je ponovno užasno sebičan, započeo je Piers.

- Knjiga bi trebala izaći 2022. godine u kojoj se obilježava kraljičin platinasti jubilej, odnosno 70 godina vladanja državom, a apelirao je i  na Elizabetu da ako se sam ne odrekne titula to učini ona.

Piers je cijeli čin nazvao "pljuskom" za kraljevsku obitelj, a Harryja je nazvao "razmaženim licemjernim derištem".

Ovo nije prvi puta da ekscentrični voditelj vrijeđa Harryja i Meghan, a uvijek koriti  "zanimljive" izraze kojima ih vrijeđa. Do sada ih je već nazvao "razmaženim derištima koja zlostavljaju obitelj, a Meghan je počastio titulom "bezvezne glumice s televizije".

Podsjetimo, Piers Morgan izjurio je sa snimanja emisije Good Morning Britain nakon što ga je Alex Beresford prozvao zbog komentara na račun Meghan Markle nakon intervjua s Oprah Winfrey, a nakon toga je Piers dao otkaz.

VIDEO Otkriveno je da su posljednje riječi princeze Diane bile: Bože, što se dogodilo?

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.