slavi 48. rođendan

Viktorija Rađa ima zgodnu sestru koju ne viđamo često, objavila je fotke: Ona me voli bez obzira na sve

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Zagreb: Predstavljanje nove knjige motivacijskih poruka Danijele Martinović
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Poznati se okupili na otvorenju nove trgovine Eduro
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagrebačka premijera dokumentarnog filma o Dinu Rađi
26.02.2021.
u 09:30
Nakon toga je i na storyju objavila par fotografija sa slavljenicom, te pokazala kako Mihaela izgleda danas.
Pogledaj originalni članak

Supruga našeg proslavljenog košarkaša Dine Rađe(53), Viktorija(43), na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz privatnog života. Ovaj put je emotivnu objavu pokazala sestru Mihaelu koju rijetko viđamo. 

Foto: Instagram

"Ona me voli bez obzira na sve... dobra, loša, ljuta, tužna, vesela, debela, mršava, lipa ili gruba. Ona me trpi, ona me zna. Još me trpi godina sto", napisala je Viktorija uz fotku iz djetinjstva na kojoj je sa sestrom koja je proslavila 48. rođendan. 

Foto: Instagram

Nakon toga je i na storyju objavila par fotografija sa slavljenicom, te pokazala kako Mihaela izgleda danas

Foto: Instagram

Podsjetimo, Viktorija se 2019. godine preselila iz rodnog Splita u Zagreb s obitelji, gdje se ostvarila u novim poslovnim izazovima kao trenerica fitnessa, ali otkriva da nije bilo lako. – Prvih mjesec dana u Zagrebu bila sam slomljena, ali mi je prijateljica Marija učinila Zagreb domom. Posložilo se sve preko noći – komentira ona i dodaje kako je bila svjesna da joj neki angažmani i prilike ne bi bili nadohvat ruke da je ostala u Splitu. – Split je nekako postao premalen za sve što želim. Dogovorila sam se sa svojom obitelji da će poći za mnom. Sami su predložili da će preuzeti i moje obaveze kad treba u znak potpore i podrške – objašnjava Viktorija kako su donijeli odluku. – Tu su bili i moji divni roditelji kao velika podrška.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.