OBJASNIO SVE

VIDEO Nakon operacije oglasio se i sam Balašević: 'Nikad više neću biti dobro'

Foto: Screenshot
Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL
Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Split: Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni
Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL
Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Đorđe Balašević održao koncert u prepunoj pulskoj Areni
09.12.2019.
u 19:12
Prvo je rekao kako ima dvije vijesti, jednu dobru i jednu lošu
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što su mu prije nešto manje od mjesec dana ugrađeni stentovi nakon infarkta. 

Njegova kćer Beba Balašević, koja inače ocu i vodi društvene mreže, na svom je Facebooku objavila poduži video gdje Đorđe detaljno objašnjava što mu se dogodilo.

Prvo je rekao kako ima dvije vijesti, jednu dobru i jednu lošu.

"Dobra je vijest da nisam umro baš iz prve", našalio se Đorđe i dodao da je druga, loša vijest, to da kod ovakvih situacija nemamo tri pokušaja poput skoka u vis, već nažalost neograničeni broj. 

Istaknuo je da, iako novinari uvijek pretjeruju u izvještavanju, ovaj put nisu puno pretjerali oko njegovog zdravstvenog stanja. 

"Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao otkazati koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo su me dotjerali. Stavili su mi stentove u najboljem Institutu, u Sremskoj Kamenici", rekao je on, a zatim nastavio u svom šaljivom tonu: "Uvijek kad odemo kod liječnika, nešto ti izvade - izvade ti kamen iz bubrega, izvade ti žuć, evo sad sam prvi put nešto dobio!". 

Rekao je kako je dobio četiri stenta

"Rekli su mi da ću moći trčati. Ne vjerujem. Nemojte me pitati jesam li dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina, znači ne mogu biti dobro. Nadam se da ću moći nastaviti tamo gdje sam stao", priznao je.

Dodao je da je nakon četiri dana u bolnici, odmah došao kući i da se oporavlja uz pomoć svoje obitelji. 

Podsjetimo, Beba Balašević koja vodi očeve stranice na društvenim mrežama zabrinula je njegove obožavatelje kada je objavila status u kojem piše da njezin otac Đorđe zbog bolesti mora otkazati koncert.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 39

RO
romobil
20:42 09.12.2019.

Što brži oporavak Balaševiću...

Avatar maxist
maxist
21:17 09.12.2019.

e moj Balaševiću znam o čem govoriš......garancija davno istekla,dijelova nema (eventualno neki zamjenski)...čisto veselje probuditi se i bez tuđe pomoći ustati, obaviti fiziološke potrebe svjesno i s voljom...........a vidim ima besmrtnih (šmrkavih) komentatora jalnih na zraku koji trošimo........

MA
Maliprinc
09:14 10.12.2019.

Đole 💗 Legenda, bio i ostati će!!! A ove nacionalističke spike, to samo pokazuje na kojem ste dnu. Obrazujte se malo, odite vidjeti svijeta, proširite malo svjetonazore, izađite iz 90tih, dobro došli u 21.stoljeće!!! Budući ste tako veliki hrvati i vjernici, pružite mir jedni drugima, oprostite, volite... To bi vas trebala učiti vaša vjera. Đabe ti ta lančina s križem oko vrata i krunica na retrovizoru kada propagiraš zloću i siješ zlobu! Ne sviđa ti se netko? VOZI DALJE!!! Ni meni se ne sviđaju narodnjaci pa mi ne pada na pamet da idem čitati članke o DariBubamari ili Karleuši i da tamo blatim te žene. Nije me briga, ne bitne su mi!! Kome su bitne nek im ljubi noge. Ne dirajte mi Đoleta, Đole je CAR!!! Čovjek kakvog nema, ljudina!!! Neki neće doživjeti tu razinu emocionalne inteligencije, razuma, mudrosti i dostojanstva da žive još 350 godina. Over and out. PEACE! ☯️