gledatelji razočarani

VIDEO Hrvatska Beyonce tijekom nastupa pokazala previše: 'Mrdanje guzom bilo je neprikladno'

Foto: Screenshot/youtube
Foto: Nova TV
Supertalent 2019
Foto: Nova TV
Marija Šekerija u polufinalu Supertalenta 2019.
Foto: Nova TV
Supertalent 2019
17.12.2019.
u 08:47
Marija Šekerija svojim je energičnim nastupom očarala žiri, a tijekom emisije uživo dogodila joj se i jedna mala nezgoda s haljinom.
Pogledaj originalni članak

Ne stišavaju se reakcije na posljednju audicijsku emisiju Supertalenta u kojoj se pjesmom 'Crazy in Love' popularne Beyonce žiriju i gledateljima predstavila i 21-godišnja Marija Šekerija. Mlada Vinkovčanka energičnim je nastupom oduševila žiri, no nisu je zaobišli ni problemi s odjećom.

- U svakom segmentu ti si dostojna apsolutne dive. Ja ovakvo nešto već dugo nisam gledala - rekla joj je Martina. Marija ju je osvojila izazovnim plesom i otvorenoj dugoj haljini i strašnom energijom i samopouzdanjem - istaknula je Martina. A upravo je haljina Mariji tijekom emisije uživo zadala probleme. U jednom trenutku pjevačica se energično okrenula i čučnula dok je prorez na njezinoj haljini otkrio stražnjicu i donje rublje.

Njezin nastup izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a gledatelji su joj najviše zamjerili ples i pjevanje.
 

- Prošli put je bolja bila, večeras zadihanost zbog nedostatka kondicije je utjecalo na njeno pjevanje, na momente se baš vidi da hvata zrak", "Imaš glas kao anđeo, ali neprikladno obučena, to nije sjena dive kojom se zamišljaš, pogotovo tvoj ples i mrdanje guzom- pisali su drugi koji su joj zamjerali izbor odjeće.

"Da nije pjevala, bila bi odlična", Šteta, trebala je pjevati nešto kao prvi put.. Ovo je zvučalo očajno", "Bez uvrede, ali očajno je pjevala", zaključili su gledatelji.

Inače, Marija je na audicijskoj emisiji oduševila žiri izvedbom pjesme '11' od Marije Šerifović. - Ja kada sam vidjela što pjevate, ja sam prvo pomislila ili je potpuno luda ili je genijalna pjevačica. Ispalo je da ste ovo drugo. Marija, Vi ste meni hit! - poručila joj je tada Maja.

Foto: Nova TV
Marija Šekerija u polufinalu Supertalenta 2019.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

Avatar lasta mala
lasta mala
09:17 17.12.2019.

Neukusno kako god okrenemo.Ima stav kao da je diva a priprosta je od glave do pete.

MA
marli
10:04 17.12.2019.

...kad osoba ima poremećaj vlastite percepcije..to je problem.

TO
tonkica
09:31 17.12.2019.

Beyonce prvenstveno nije debela, vec je tipicne crnacke grade i ima seksipil i takav nastup u polugolom outfitu joj stoji, no Marija, na ja, aposlutno je sve bio totalni fijasko. Nastup je ispao vulgaran, jednostavno mala nema tu seksipilnu crtu, ne jer je pristojno receno "jaka" neg, ono, kada pogleda u smjeru zirija sa fish lips izrazom ne izazove "hot" efekt vec se pitas jel na stolu ispred Volarica velika torta sa extra krokantima pa se malo iznenadila. Pjesmu nije otpjevala, vec ju je odrevala, tko joj je to uvalio stvarno joj je lose htio.