OSCAR 2019.

VIDEO: Akademija je ovim izborom pokazala kako si ne želi pucati u nogu

Foto: Vecernji.hr
VIDEO: Akademija je ovim izborom pokazala kako si ne želi pucati u nogu
25.02.2019.
u 18:55
- Velik je novac tu u pitanju. Da je Oscar dobio film "Roma", koji je prikazan na Netflixu, Akademija bi tako sama sebi pucala u nogu jer bi ljudima poručila da ne trebaju ići u kino kad su bolji filmovi na televiziji - kazao je Bubalo.
Pogledaj originalni članak

Iza nas je 91. dodjela nagrade Oscar, a ovogodišnje rezultate sumirali su Večernjakovi filmski kritičari Samir Milla i Robert Bubalo. Premda su mnogi najavljivali kako je "Roma" najveći favorit za najbolji film, Oscar je na kraju otišao u ruke Peteru Farellyju i filmu "Zelena knjiga". 

- Članovi Akademije znaju što rade. Vodi se nesmiljeni rat između kina i televizije. Velik je novac tu u pitanju. Da je Oscar dobio film "Roma", koji je prikazan na Netflixu, Akademija bi tako sama sebi pucala u nogu jer bi ljudima poručila da ne trebaju ići u kino kad su bolji filmovi na televiziji - kazao je Bubalo. 

Što naši kritičari misle o drugim dobitnicima Oscara, pogledajte u videu: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Kaladin
Kaladin
19:13 25.02.2019.

Dakle, kad se govori i piše "najbolji film", misli se ulizivanje crncima, migrantima, lgbt, demokratima, akademiji, Meryl Streep itd...

Avatar BilanMandić
BilanMandić
09:13 26.02.2019.

To smeće nitko više ne gleda, osim možda Rade Borić..