ipak ništa od plana

Vesna Pisarović rastužila obožavatelje posljednjom objavom na Facebooku: 'Kako dalje nakon ovog?'

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
08.04.2021.
u 09:56
Vijest o otkazivanju nastupa otkrila je na svojoj Facebook stranici, a iako je otkrila i novi datum koncerta, mnogi su ipak bili tužni i razočarani.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Vesna Pisarović i dalje je jedna od naših najomiljenijih glazbenica, za njezine nastupe uvijek se traži ulaznica više. Za desetak dana Vesna je trebala održati veliki koncert u Domu Sportova, no zbog situacije s pandemijom morala ga je otkazati. Vijest o otkazivanju otkrila je na svojoj Facebook stranici, a iako je otkrila i novi datum koncerta, mnogi su ipak bili tužni i razočarani.

"OBAVIJEST!!! Još uvijek je na snazi mjera o zabrani koncerata s većim brojem ljudi te se koncert Vesne Pisarović 17. 4. 2021. u Domu sportova nažalost ne može održati. Novi termin koncerta je 12. 11. 2021. Već kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin. U slučaju da Vam novi termin ne odgovara, ulaznice možete vratiti od 8. 4. 2021. do 30. 4. 2021., na prodajno mjesto gdje ste ih i kupili. Ako ste ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, molimo Vas da se javite na info@eventim.hr", stoji u Facebook objavi.

Foto: Facebook

Ispod objave odmah su se zaredali komentari Vesninih obožavatelja. "Ajde neki live pa da barem malo uživamo u koncertu", poručila joj je jedna od obožavateljica.

"Kako dalje nakon ovog?", "Opet ništa od drage Vesne", nizali su se komentari tužnih obožavatelja. "Zato i biva u našim srcima", napisao je jedan od obožavatelja.

Bilo je i onih koji smatraju da je i novi datum previše optimističan te da bi se koncert mogao održati tek na proljeće 2022.

"Čekat ćemo da jutro donese kraj koliko god treba",  zaključio je jedan od pratitelja.

Foto: Facebook

Inače, Vesna Pisarović nedavno je nakon nastupa na Dori u Opatiji otkrila i veliku životnu novost. Iako ne voli pretjerano govoriti o privatnom životu, Vesna je otkrila kako se nedavno sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca, vratila živjeti u Zagreb. Sve do 2020. zajedno su živjeli u Berlinu, ali ih je situacija s pandemijom natjerala na povratak u Hrvatsku.

– Početkom prošle godine pripremala sam veliki pop-koncert u Domu sportova koji je zbog pandemije odgođen, pa sam jednostavno ostala ovdje. U ovom trenutku Zagreb je puno ugodnije mjesto za život od Berlina. Iako nemam priliku nastupati i odlaziti na koncerte, tu se bolje i slobodnije osjećam jer mogu izaći u prirodu. No, zbog korone i potresa to ipak nije grad koji poznajem otprije – rekla je pjevačica za Gloriju.

VIDEO Bruno Petković fotoreporteru pokazao srednji prst

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 44

BE
bezveze
10:28 08.04.2021.

Sve je slagano. Zbog pandemije napustila Berlin. Pa i u ZG je pandemija Pa godinu dana nema koncerata a ona trebala imati pa kao otkazala. Ma baš Uvijek se tražila karta više, među najomiljenijim itd, itd. Kome, zašto lagati. Poštedite ljude

IN
Inkvi
10:33 08.04.2021.

Ima svekar Pupovac love za otkazanih 1000 koncerata

DU
Deleted user
10:49 08.04.2021.

Trebalo bi joj ipak omogućiti zakazani koncert , zbog toga što pripada uglednoj obitelji Pupovac.