S PONOSOM

Veljača pokazala dekolte: 'Ovo je posljedica 5 kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL, Instagram
Foto: Pixsell, Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
17.10.2020.
u 15:04
Podsjetimo, Vito Turšić nam je u kratkom razgovoru prošlog mjeseca potvrdio da je u vezi s glumicom Jelenom Veljačom.
Pogledaj originalni članak

Otkako su svoju vezu potvrdili za javnost, glumica Jelena Veljača i njezin deset godina stariji dečko Vito Turšić jedan su od najzanimljivih parova hrvatske estrade. Prije tri tjedna Veljača je na društvenim mrežama sama potvrdila kako joj ruže u ljubavi cvijetaju s bivšim savjetnikom bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a on nam je u kratkom razgovoru otkrio da su sretno zaljubljeni.

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni - kazao nam je Turšić, koji je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena. Vito je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića. 

Prošlog vikenda zajedno su pozirali u zagrebačkom HNK, a uz sliku koju je Jelena objavila izdvojila je citat:

"Život je predivan, čak i sa maskom". U nizu komentara koji su se ispod toga zaredali pristigle su mnoge lijepe čestitke novopečenom paru, a jedna Jelenina pratiteljica joj je poručila kako se na fotografiji vidi samo njezin dekolte.

Foto: Instagram

"To je posljedica pet kilograma koje sam dobila od sreće i ljubavi", napisala joj je Veljača i dobila veliku podršku.

Inače, Turšić je u mladosti glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.  Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pažnju u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i  unatoč tome je s kćeri neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. 

Također, glumica je proteklog vikenda predstavila svoju prvu slikovnicu “Čučkolina”, koju je radila u suradnji s dizajnericom Anom Tevšić Nauković. Na promociji koja je održana u Zagrebu podršku su joj između ostalih dali i glumci Amar Bukvić i Ivana Roščić, ali i dečko Vito Turšić.  - Slikovnica je o svoj djeci koja su “drugačija” ili odrastaju “drugačije”. Moram staviti navodnike uz tu riječ, jer smo zapravo svi drugačiji- i to je nekako poanta priče. Sanjam o svijetu u kojem će se različitosti slaviti i u kojem će one biti alat osnaživanja i samoosnaživanja, a ne prostor stigmatizacije i traume, kazala nam je Veljača i dodala kako je njena kći Lena posebno ponosna, te da misli kako je slikovnica napisana samo za nju.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

ZA
zadar1
15:24 17.10.2020.

to smo vidili caki u akciji🤣🤣🤣🤣

SO
Sobrudolf
20:18 17.10.2020.

A ja mislio da se zaljubila u nekog baustelca iz Nepala.

Avatar Grunf
Grunf
20:39 17.10.2020.

koji kapacitet moras biti da s tim spavas.