natjecateljski raspoložena

Vegetarijanka koja pozira gola i vrti se na šipci u lovu je na Gospodina Savršenog

Foto: RTL/Instagram
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.09.2019.
u 11:51
Samra Čataković je nova natjecateljica "Gospodina Savršenog", a objavama na Instagramu plijeni pažnju.
Pogledaj originalni članak

Studentica medicine i buduća natjecateljica nove sezone "Gospodin Savršeni" Samra Čataković spremna je boriti se za Gospodina Savršenog svim sredstvima! Naime, ova dama iz Banja Luke za sebe kaže da je natjecateljski raspoložena, iako je jako emotivna.

- Vrlo sam emotivna i perfekcionistica, ali uvijek natjecateljski raspoložena - rekla je za RTL.hr ističući da se za medicinu odlučila jer joj se to činio kao najteži fakultet. Kada nije zauzeta učenje, Samra ima različite aktivnosti; od jahanja do plesa na šipci i pjevanja u zboru. Čestim objavama na Instagramu zagolica maštu pratiteljima pa je tako na poslijednjoj objavi pozirajući samo prekrivena plahtom zaželila je svima "Dobro jutro".

- Volim jahati konje i obožavam ples na šipki te godinama pjevam u zboru - kaže Samra, velika ljubiteljica životinja i vegetarijanka koja od kućnih ljubimaca ima psa, dvije mačke i vranu. Ova djevojka iz Banja Luke zna točno što traži u muškarcu.

Iskrenost, skromnost i samouvjerenost su osobine koje navodi da njezin idealni muškarac mora imati, a ne podnosi aroganciju, laž i manipuliranje. Otkrila je i kako zamišlja savršeni spoj.

- Na vrhu zgrade, gdje s partnerom jedem čips, pijem sok, gledam u zvijezde i razgovaramo o svemiru i dok mu ja postavljam pitanja, moj savršeni muškarac zna baš svaki odgovor - kaže Čataković skromno.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ŠO
Šokac1
12:15 05.09.2019.

Još jedna "niškoristi" glupača iz inozemstva kojoj VL daje nepotrebnu reklamu i vrijeđa svoje čitatelje.