Pune baterije

Vatreni uživaju na godišnjem odmoru, evo koje su lokacije odabrali

Foto: Instagram/ lukamodric10
Foto: Instagram/ helenamatic
Foto: Instagram/ frankaofficial_
Foto: Instagram/ adrianadurdevic
Foto: Instagram/ melaniebradaric
Foto: Instagram/ dejanlovren06
Foto: Instagram/ andreazvonoofficial
06.07.2021.
u 12:51
Hrvatski nogometni reprezentativci, bivši i sadašnji, otišli su na zaslužene godišnje odmore u društvu svojih boljih polovica.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativci, bivši i sadašnji, otišli su na zaslužene godišnje odmore nakon ispadanja s Eura u društvu svojih boljih polovica, a mnogi su odabrali našu obalu.

Pjevačica Franka Batelić i suprug Vedran Ćorluka trenutačno uživaju u Frankinom rodnom Rapcu u Istri. Pjevačica je na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj u crnom bikiniju pozira uz more i sluša glazbu.

Vratar Dinama i reprezentacije Dominik Livaković uživa na Komiži na otoku Visu sa svojom partnericom Helenom Matić, a par vrlo često dijeli zajedničke trenutke s odmora na društvenim mrežama.

Igrač Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić sa suprugom Vanjom jahtom plovi po našoj obali, a ovog vikenda stigli su u Šibenik, gdje su se družili s Hrvojem i Andreom Čermak, ali i pozirali s brojnim obožavateljima.

Duje Ćaleta Car i njegova trudna supruga Adriana za odmor su odabrali popularni grčki otok Mikonos, gdje uživaju u zajedničkim trenucima prije dolaska prinove, a Adriana je na svojem Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija s odmora te je dobila tisuće lajkova i komplimenata.

Filip Bradarić sa suprugom Melanie odmara se u Postirama na otoku Braču, a sudeći po fotografijama koje su objavili, može se reći da zaista uživaju.

Dejan Lovren na svojem je Instagramu objavio fotografiju iz skrivene uvale, a kao i obično odmara se u Novalji, gdje ima hotel Joel u kojem je proslavio 32. rođendan.

Bruno Petković i Iva Šarić, sudeći po tagiranoj fotografiji, odmaraju se u Dubrovniku, gdje su se družili s dizajnericom Andreom Zvono i Adrianom Đurđević.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

OK
okozaoko
09:01 08.07.2021.

Bravo, dečki su stvarno zaslužili! I odmor nakon silno teške godine i svaki cent koji će potrošiti, skromni kakvi već jesu.

VA
varto
13:12 06.07.2021.

Evo ja odmaram u Tisnom i družim se sa strojobravaron Perom od pok.Mate.također,tagirao sam lokalnu birtiju na fejsu pa ako možete lajkat.