lijepa prije i poslije

Vannina kći pokazala lice bez šminke i oduševila ljepotom, u komentarima joj se javila i mama

Foto: CMC
Jana i Vanna
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Promocija Vanninog albuma
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL/Ilustracija
Zagreb: Snimanje filma na Dolcu
Foto: narodni
Foto: PROMO
Foto: PROMO
Foto: PROMO
Foto: PROMO
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Promo
Vanna
Foto: CMC
Jana i Vanna
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL
Foto: Screenshot Youtube
Foto: CMC
Jana i Vanna
23.05.2022.
u 10:46
Kći pjevačice Vanne, Jana Vrdoljak osvanula je na Instagram profilu vizažistice Sanje Agić. Na snimci se vidi djevojka prije šimnkanja i nakon, a mnogima je za oko zapela njezina prirodna ljepota pa su joj uputili brojne komentare. Kompliment joj je uputila i mama.
Pogledaj originalni članak

Na Instagram profilu vizažistice Sanje Agić pojavila se snimka na kojoj je jedno poznato lice. Radi se o kćeri pjevačice Vanne, Jani Vrdoljak (21) koja je bila model ove vizažistice, a svoju promjenu i njezin rad pokazala je u videu. Na početku videa vidi se djevojka bez šminke, a nakon toga se vidi preobrazba. Jana je pozirala u cvjetnom topiću i s kosom zavezanom u punđu, a šminka je dodatno istaknula njene oči.

U komentarima se javila i osoba čije je mišljenje Jani stvarno bitno. Radi se o njezinoj mami, koja je istaknula da nije pristrana, ali da je njezina kćer stvarno lijepa. Na taj komentar odgovorila joj je vizažistica. „Naravno da nisi, predivna je i prije i poslije“, napisala je, a komplimenta na račun mlade Jane u komentarima nije nedostajalo. Komentatori su posebno isticali Janinu prirodnu ljepotu. „Jedna od rijetkih osoba koja je ono baš, baš lijepa i bez šminke i sa šminkom“, pisali su. „Lijepa djevojka, prije i poslije“, istaknuli su i drugi. „Neodoljiva“, „Divno“, „Savršeno“, dodali su. 

Inače, pjevačica i njezin suprug Andrija Vrdoljak od samog su početka donijeli odluku da će svoj privatni život, kao i svoju djecu držati dalje od očiju javnosti sve dok ne odluče drugačije. No, sada se Jana više ne skriva. Nedavno je s mamom gostovala u 'Dalibor Petko showu'. Kćer je tada iznenadila svoju mamu, a tijekom gostovanja su zajedno i zaplesale. Jana je bila zvijezda i maminog spota za pjesmu 'Puna memorija', a nedavno je iz prvih redova bodrila Vannu na njezinom koncertu u zagrebačkoj Areni kojim je pjevačica obilježila 30 godina karijere. 

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Behemot
Behemot
13:16 23.05.2022.

Lijepo se roditi u klanu Vrdoljak.