pogodilo ju je

Naša pjevačica uzrujana, zavapila: 'Glava mi je u plamenu od tuge i ljutnje'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nika Antolos
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram
Nika Antolos
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
22.02.2020.
u 13:20
Pjevačica je u objavi na Instagramu napisala što misli o vršnjačkom zlostavljanju nakon što je pogledala video o dječaku iz Australije.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nika Antolos oglasila se na Instagramu nakon što je pogledala video o dječaku iz Australije kojem je dijagnosticiran Achondroplasia-dvarfizam, poremećaj rasta kostiju, žrtvi vršnjačkog nasilja. 

U videu Quaden jedva govori od suza.  

 

'Gle, ja sve mogu. Ali ne mogu maltretiranje djece, staraca, životinja. Maltretiranje općenito. I tu sam drugi čovjek. Tu nećeš dobiti lijepu riječ. Pogledala sam onaj teški video u kojem devetogodišnji dječak Quaden jedva govori od suza..Slušam njegovu majku i glava mi je u plamenu od tuge i ljutnje...Sienna zna da je mama lav kad je u pitanju obrana nje ili koga tlače. Sienna isto tako zna da bi policija trebala raditi svoj posao', napisala je Nika i nastavila:

 

'Točnije, zakon bi trebao apsolutno braniti napadnutog. Ženu, muškarca, dijete, bilo koga. Ja se zaista nadam da se nitko nikada neće usuditi spuštati nekoga u mojoj blizini, takvu mene nitko ne bi volio vidjeti..Vjerujte mi. Zato, odgajate djecu u normalne, dobre ljude, jer u suprotnom ću ja to napraviti u 12 sekundi. Vama. Ne djeci. Vi ste odgovorni za njihovo ponašanje. I vi ste ti koji bi do njihovih 18 trebali zakonski za njih i odgovarati. Ako se zakon ne slaže, ne brinite, riješim to i sama', zaključila je pjevačica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar __MAX__
__MAX__
13:54 22.02.2020.

Uuuuhhhhhhhhh kakva slatikica i pametnica!!! Curirica je preslatka ali i mami se ne moze naci mana. Uvjek me rastope dijeca a rastuzi me kada ih netko maltretira ili ne razumije.