Kraljevska pravila

Udajom za princa poznata glumica mora napraviti veliku žrtvu

Foto: Pixsell
Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
Meghan Markle
Foto: Press Association/PIXSELL
Meghan Markle
23.09.2017.
u 10:47
Glumica Meghan Markle udajom za britanskog princa morat će se pridržavat brojnih pravila kraljevske obitelji i mora se odreći glume
Pogledaj originalni članak

Otkako je i u javnosti potvrdila svoju vezu s princom Harryjem glumica Meghan Markle pod budnim je okom javnosti i kraljevske obitelji, ali ne  samo ona nego i njeni prijatelji i obitelj.

Ako postane britanska princeza 36-godišnja glumica morat će se pridržavati brojnih pravila koji će joj promijeniti život, a jedno od tih pravila je  nalaže kako članovi kraljevske obitelji ne smiju promovirati proizvode i ne smiju sudjelovati u javnom djelovanju u komercijalne svrhe.

To bi  značilo da se Meghan mora odreći glume jer će njena jedina uloga postati ona uloge princeze. Da su pravila kraljevske obitelji stroga i da ih se  treba pridržavati svjedoče i njeni prijatelji, točnije glumac Patrick J Adams koji s Meghan glumi u seriji "Face".

On je nedavno na Instagramu objavio fotografiju sa seta na kojoj je u društvu Meghan i ubrzo je fotografiju izbrisao.  Meghan od travnja ove godine nije aktivna na Instagramu i ne objavljuje privatne fotografije. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FO
fobos
11:54 23.09.2017.

Da postane princeza odrekla bi se ona i bubrega. A kad s princom dobije dijete,a ono mali crnac s riđavom kosom 🤣🤣🤣