Dom sportova

U prodaji ulaznice za veliki zagrebački koncert Opće Opasnosti

Foto: Branko Galičić
Foto: Promo
Opća opasnost
Foto: Promo
Opća opasnost
Foto: PROMO
Opća opasnost
Foto: Promo
Opća opasnost
17.07.2019.
u 17:24
Uz predstavljanje pjesama s “Karte do prošlosti”, rock šestorka za Dom Sportova priprema svojevrsni glazbeni vremeplov s hitovima kao što su “Treba mi nešto jače od sna”, “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”...
Pogledaj originalni članak

Opća Opasnost i ove je godine među najtraženijim live izvođačima. Singlovi im osvajaju radio stanice, a njihov najnoviji album “Karta do prošlosti” zasjeo je na vrhu HRTop 40 liste i već sada prozvan najboljim ovogodišnjim rock izdanjem. Vrhunac još jedne iznimno uspješne godine, zajedno s proslavom 27. godišnjice postojanja benda, najpoznatiji slavonski rokeri odlučili su obilježiti velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova.

Dvoranski spektakl Opće Opasnosti uz koncertnu promociju njihovog novog albuma najavljen je za 16. studenog. Jedini je to njihov koncert u Zagrebu najavljen za ovu godinu, a ulaznice možete potražiti već danas!

Gotovo 30 godina Opća Opasnost obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu žestokim uspješnicama i predivnim baladama koje se već mogu nazvati klasicima domaće rock scene. Novim albumom Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić i Branimir Jovanovac Bani još jednom potvrđuju svoj status najpopularnijeg hrvatskog rock benda.

Uz predstavljanje pjesama s “Karte do prošlosti” (koje će nesumnjivo naći svoj put i do nekih novih srca), rock šestorka za Dom Sportova priprema svojevrsni glazbeni vremeplov s hitovima kao što su “Treba mi nešto jače od sna”, “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Kriva si”, “Tragovi”, “Klaun” i “Uzalud sunce sja”. U pripremi su i brojna glazbena iznenađenja, a kao najdraže goste Opća Opasnost uvijek ističe svoju mnogobrojnu, vjernu publiku:

"Bend pripada generaciji kojoj je svirka u Domu Sportova izazov i čast, jer je to nekada bilo (a i sada je) kultno mjesto za održavanje velikog koncerta. Bez obzira na to što postoje i neka nova “in” mjesta, željeli smo baš Dom Sportova i to će ovo godine biti i naš jedini koncert u Zagrebu.

Veselimo se svakom koncertu, pogotovo sada kada imamo puno toga novog za reći publici jer nam je novi album od nedavno u prodaji i upravo ga promoviramo na turneji. Ovo će nam biti prvi put u karijeri da van Županje promoviramo album u sportskoj dvorani. Dužni smo album posebno predstaviti publici u Zagrebu i to u našem najboljem u izdanju. “Karta do prošlosti” je priča o vremenima kad smo svi bili nekako "bolji" ljudi, kad smo se više međusobno družili i imali osmijeh na licu. Naša publika nam pruža baš to: sada je tu već treća generacija i svi imaju onaj iskreni osmijeh i bit će nam jako drago upravo s njima proslaviti 27 godina rada i postojanja benda.

Zagreb i mi se volimo i tu se skupimo sa svih strana iz Lijepe Naše. Atmosfera, kao kod nas u Županji, uvijek bude super pozitivna! Sa sobom nosimo čistu slavonsku energiju i veliko slavonsko srce! Veselimo se koncertu, jer znamo da će nam biti odlično! Vidimo se 16.11. u domu sportova. Voli vas vaša Opća Opasnost!" - poručila je ekipa uz benda.

Ne propustite među prvima čuti neke od najnovijih pjesama! Zajedno s Perom, Žižom, Sojkom, Igorom Kamenim i Banijem proslavite njihov 27. bendovski rođendan! Iako album nosi ime “Karta do prošlosti”, veliki koncertni rock spektakl u Domu Sportova još je jedna stanica u svijetloj budućnosti ovih županjskih rokera. - Već sada osigurajte svoje “karte do prošlosti” i kupite ulaznice na vrijeme!

Ulaznice za ranoranioce po cijeni od 70 kuna za parter i 80 kuna za tribine od danas su dostupne na entrio.hr i sljedećim prodajnim mjestima: Hard Place, Rockmark, Dirty Old Shop, službeni Webshop Opća Opasnost.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz