Vrijedno blago

U podrumu restorana Golog kuhara našli blago od 9,8 mil. kuna

Foto: Arhiva VL
U podrumu restorana Golog kuhara našli blago od 9,8 mil. kuna
14.02.2012.
u 22:43
U stotinama kutija koje su radnici pronašli u podrumu zgrade nađene su stvari poput pištolja, nakita i zlata. Blago je nakon pronalaska predano Britanskom trezoru
Pogledaj originalni članak

Britanski kuhar Jamie Oliver (36), poznatiji kao Goli kuhar, u nedjelju će u Manchesteru otvoriti svoj novi restoran 'Jamie's Italian'.

Prema pisanju britanskih medija, u podrumu njegova novog restorana nedavno je pronađeno blago vrijedno 1,7 milijuna dolara (9,8 milijuna kuna).

U stotinama čeličnih kutija koje su radnici pronašli u podrumu zgrade, koja je nekada bila u vlasništvu banke, pronađene su stvari koje datiraju još iz 1935. godine. U njima je pronađen nakit, zlato, pištolj i brojni drugi predmeti. 

Televizijskom kuharu nije pripao ni djelić blaga jer je ono nakon pronalaska predano Britanskom trezoru. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IV
ivicas
09:33 15.02.2012.

njemci prave mercedese a englezi otimaju kruh francuzima

Još iz rubrike Showbiz