Stiže beba

U očekivanju prinove Jelena Miholjević čita poeziju i vježba jogu

Foto: Andrej Kraus
U očekivanju prinove Jelena Miholjević čita poeziju i vježba jogu
19.01.2010.
u 16:22
Jeleni Miholjević i njezinu devet godina mlađem suprugu Dariju Harjačeku to je prva zajednička beba, a ona već ima sina Bartola (10). Odlično se osjeća i sitno broji do rođenja djevojčice.
Pogledaj originalni članak

I dok nas njezino lice uveseljava na HTV-u u seriji “Luda kuća”, trudna glumica Jelena Miholjević (40) prije mjesec dana prestala je snimati i trenutačno uživa u pripremama za dolazak djevojčice koja bi trebala biti rođena u ožujku. 

– Nisam još sasvim prestala raditi. Treći program Hrvatskog radija velika mi je ljubav pa još na njemu čitam poeziju – kaže Jelena i nastavlja:
– A što se tiče trudnoće, odlično se osjećam. Vježbam jogu i puno čitam, ali ne obilazim trgovine dječje odjeće već se oslanjam na posudbu od prijateljica koje su i same nedavno postale mame. 

Jeleni i njezinu devet godina mlađem suprugu Dariju Harjačeku to je prva zajednička beba, a ona već ima sina Bartola (10). 

– Bartol ne misli puno o sestrici, ali spreman je dijeliti igračke. Mislim da će prinova najviše muke zadati našoj ljubomornoj kujici Koni – kaže glumica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.