dobar provod

Trudna Monika Olujić proslavila 39. rođendan i pokazala kako uživa

Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Zagreb: Dan najbolje Domaće glazbe u City Plaza centru
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.07.2021.
u 22:00
Početkom  svibnja nakon više od godinu i pol dana veze udala se za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, a ove jeseni stiže im i prinova. Par će dobiti sina, a Monika iz prvog braka s Marijem Mamićem ima dva sina, Jakova kojem je osam godina i Josipa koji ima 11
Pogledaj originalni članak

Bivša voditeljica, a sada zaposlenica na narodnom Monika Kravić napunila je 39 godina, a na Instagramu je objavila video na kojem je pokazala kako je rođendan proslavila na Sardiniji, vozeći se u kabrioletu. 

Početkom  svibnja nakon više od godinu i pol dana veze udala se za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, a ove jeseni stiže im i prinova. Par će dobiti sina, a Monika iz prvog braka s Marijem Mamićem ima dva sina, Jakova kojem je osam godina i Josipa koji ima 11. Monika i Fran vjenčali su se kod matičara a nakon toga su za svoje uzvanike priredili slavlje u restoranu hotela Hilton Garden Inn.

Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami. Mami Miri, koja je preminula prije četiri godine, posvetila je tri orhideje u buketu. O svom privatnom životu ne voli puno otkrivati, ali poznato je da se s Franom zaručila dok su bili na odmoru u tropskim krajevima.

VIDEO: Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: 'Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma'

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz