Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobar provod

Trudna Monika Olujić proslavila 39. rođendan i pokazala kako uživa

Foto: Instagram
1/6
28.07.2021.
u 22:00

Početkom  svibnja nakon više od godinu i pol dana veze udala se za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, a ove jeseni stiže im i prinova. Par će dobiti sina, a Monika iz prvog braka s Marijem Mamićem ima dva sina, Jakova kojem je osam godina i Josipa koji ima 11

Bivša voditeljica, a sada zaposlenica na narodnom Monika Kravić napunila je 39 godina, a na Instagramu je objavila video na kojem je pokazala kako je rođendan proslavila na Sardiniji, vozeći se u kabrioletu. 

Početkom  svibnja nakon više od godinu i pol dana veze udala se za zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića, a ove jeseni stiže im i prinova. Par će dobiti sina, a Monika iz prvog braka s Marijem Mamićem ima dva sina, Jakova kojem je osam godina i Josipa koji ima 11. Monika i Fran vjenčali su se kod matičara a nakon toga su za svoje uzvanike priredili slavlje u restoranu hotela Hilton Garden Inn.

Monika je blistala u vjenčanici modne kuće Safiyaa, a posebno joj je važan bio vjenčani buket u kojem je na poseban način odala počast pokojnoj mami. Mami Miri, koja je preminula prije četiri godine, posvetila je tri orhideje u buketu. O svom privatnom životu ne voli puno otkrivati, ali poznato je da se s Franom zaručila dok su bili na odmoru u tropskim krajevima.

VIDEO: Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: 'Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije