Treća sreća

Trudna Halle Berry do jutra je s gostima tulumarila na svojoj svadbi

Foto: splash/red dot, pixsell
Trudna Halle Berry do jutra je s gostima tulumarila na svojoj svadbi
14.07.2013.
u 15:40
Halle i Olivier Martinez bračne zavjete su izmijenili jučer u dvorcu Chateau des Conde, a među uzvanicima bili su samo najbliži prijatelji i obitelj
Pogledaj originalni članak

Tračevi kako će se Halle Berry treći put udati pokazali su se istinitima. Lijepa glumica i njen zaručnik, glumac Olivier Martinez u subotu su bračne zavjete izmijenili u Olivierovoj rodnoj Francuskoj. Svadbena ceremonija održala se u dvorcu Chateau des Conde samo sat vremena udaljenom od Pariza.

U malenoj kapelici unutar dvorca bilo je svega pedesetak uzvanika, među kojima su bili i Martinezova mama Rosemarie i brat Vincent te Halleina petogodišnja kći Nahla. Kako bi se zaštitili od znatiželjnih pogleda i bliceva fotoaparata, oko ulaza u dvorac i kapelicu postavili su bijele šatore.

– Halle je imala elegantnu vjenčanicu krem boje. Do dvorca je došla u staroj bijeloj limuzini. Oboje su bili jako lijepi i cijeli obred bio je jako dirljiv – ispričao je jedan od uzvanika.

 Dodao je kako je 46-godišnja glumica unatoč visokoj trudnoći sa suprugom i gostima do jutra slavila na svojoj svadbi. Halle i godinu dana stariji Olivier za četiri će mjeseca dobiti sina i zato su požurili s vjenčanjem.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.