odvažan potez

Trudna Franka Batelić pokazala kako izgleda bez šminke, pratitelji oduševljeni: 'Takva si najljepša'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
25.05.2022.
u 20:29
Pjevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila video u kojem je pokazala proces transformacije za snimanje emisije 'Ples sa zvijezdama', a njezin pratiteljima posebno je za oko zapeo dio videa u kojem nije našminkana.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Franka Batelić na svom je Instagram profilu objavila video kojim je pokazala kako izgleda bez šminke. U prvom dijelu videa je bez šminke u običnoj majici, a u drugom je u glamuroznoj haljini i s pripadajućom šminkom. „Transformacija“, napisala je pored objave. Ovaj video nastao je prije polufinalne emisije showa 'Ples sa zvijezdama' u kojem je pjevačica nosila ovu kombinaciju, a njom je oduševila svoje pratitelje.

Mnogi su se složili da Franka izgleda prekrasno u oba izdanja, a bilo je i onih koji su poručili da im se prirodan ljepota više sviđa. "Takva si najljepša", pisali su joj. "Predivna ženo", "Vrh", "Odličan styling", "Prelijepo", uputili su joj komplimente.

Pjevačica je nedugo nakon tog videa objavila fotografiju na kojoj je pozirala u istoj bijeloj haljini. Tada je istaknula svoj trbuščić te u opisu sa svojim pratiteljima podijelila da čeka drugo dijete.

- Sada više ne mogu skrivati trbuščić. Ta daaaaaam. Viktor će na jesen postati veliki brat! On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će bar malo bolje spavati od brata - napisala je.

Inače, Franka je u braku s bivšim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom od srpnja 2018. Par se upoznao 2012. na Zrću, a već imaju jedno dijete, sina Viktora koji im je na svijet došao u siječnju 2020. godine.

Pjevačicu trenutno možemo gledati kao članicu žirija u showu 'Ples sa zvijezdama', a svojim modnim odabirima oduševljava iz emisije u emisiju. Posebno se istaknula kada se odlučila odjenuti kombinaciju koja je nastala 3D printanjem. Batelić se tada u emisiji pojavila u crnom kombinezonu i 3D korzetu koji je specijalno dizajniran samo za nju i to po prvi put u Hrvatskoj, a svoju je futurističku modnu kombinaciju začinila i 3D nakitom kojim je upotpunila stajling.

VIDEO Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SK
skupiduša
22:20 25.05.2022.

Prečesto stavljaju takve naslove "bez šminke, trudna ...". To je bez veze, koga to zanima?!

IV
Ivan2304
21:47 25.05.2022.

Ja bi nju obezčastio.

ME
Megistys
23:45 28.05.2022.

A najljepša je kada je nema na slikama !"