Jedva čeka rezultat

Tony Cetinski odvažio se na korak koji dugo priželjkuje i otišao je na presađivanje kose

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
Foto: Instagram
Tony Cetinski
29.11.2021.
u 22:00
Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše, javno je otkrio pjevač.
Pogledaj originalni članak

Tony Cetinski pohvalio se kako se konačno odlučio poduzeti korak koji već dugo priželjkuje, a to je transplantacija kose. O tome je obavijestio svoje obožavatelje na društvenim mrežama i čak je i podijelio nekoliko fotografija sa samog zahvata i rekao kako nije tako strašno kako izgleda.

- Već dugo sam imao želju otići na transplantaciju kose i sretan sam što radi toga nisam morao otputovati izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjakinja za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se veselim rezultatima! - napisao je Tony na Instagramu. Obožavatelji su mu napisali da i oni jedva čekaju vidjeti kakav će biti rezultat.

- Sretno idolu Tony pametno si to napravio,  jedva čekam da vidim rezultate hoće li narasti kosa. Svaka ti čast na tome kralju budi uvijek tako nasmijan i sretan - poručio mu je jedan obožavatelj. Tony je odlučio o ovome otvoreno pričati o ovome i ne skrivati kako se odlučio na ovaj zahvat dok većina muškaraca još uvijek nerado govori o tome. Šuškalo se tako da su na ovom zahvatu bili i Slaven Bilić i Igor Štimac, a i poznati u svijetu bili su na presađivanju kose i iako ne vole o tome pričati fotografije otkrivaju da su i David Beckham, Billy Bob Thornton, Matthew McConaughey, Bono Vox i brojni drugi poznati muškarci bili na ovom zahvatu presađivanja kose.

VIDEO Maja Šuput na udaru gledatelja zbog haljine: Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca

 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TI
TinaNina95
11:50 30.11.2021.

A mozak, hoće li presađivati

RO
roland
22:07 29.11.2021.

Toni jedva čeka rezultat presađivanja kose, a javnost čeka pravomoćnu presudu. Hrvatska košarkaška reprezentacija čeka prvu pobjedu u grupi za plasman na svjetsko prvenstvo. Svatko nešto čeka...

MK
MKinkognito60
13:50 30.11.2021.

Dr. Tony Cetinski jeli to onaj koji je poznat po specijalizaciji imunologije i cjepiva te obiteljskom nasilju.