otvorila sezonu kupanja

Tončica Čeljuska objavila fotografije s plaže, pratitelji oduševljeni: 'Vatrena Dalmatinka'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Pula: Premijera filma "Južni vetar 2 Ubrzanje"
Foto: Privatni album
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Instagram
16.05.2022.
u 13:02
– Što se mene tiče, ja se volim dotjerati, to me je mama naučila, nosim to iz kuće, i to je tako. Njegujem se i brinem se o sebi i svome zdravlju i izgledu jer ja tako želim, drago mi je ako je to dobro i za moj posao – rekla nam je u svom nedavnom intervjuu za Ekran voditeljica Tončica Čeljuska.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu' Tončica Čeljuska (53) svojim pratiteljima na društvenim mrežama često daje uvid u svoj privatni život. Ovog puta istaknuta voditeljica pohvalila se odmorom u rodnoj Baškoj Vodi, a pohvalila se i prvim kupanjem ove sezone. 

"Prvo kupanje sezone", napisala je Čeljuska uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu u plićaku. Nedugo nakon toga objavila je i selfie s plaže, a u opis je stavila stihove pjesme ''Dite'' koju izvodi klapa Libar.

"More uvik spasi. Život krade, more vrati. Vrime prođe, al' stoju sati", napisala je Čeljuska. 

Ispod objave odmah su se zaredali komplimenti pratitelja. ''Predivna'', ''Ljepotica'', ''Dalmatinka🔥'', ''Zgodna'', ''Senzualne usne'', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja. 

Podsjetimo, Tončica Čeljuska nedavno je dala veliki intervju za Ekran Večernjeg lista u kojem je, između ostalog, otkrila da ne razmišlja o trajnom preseljenju u svoj rodni kraj.

– Iskreno, ne vidim se tamo na taj način. Ljeta u Dalmaciji su predivna, no ja sam ipak definitivno osoba kojoj odgovara veća sredina, ljudi, događanja. Zagreb je moj grad, volim mogućnosti koje pruža, kazališta, koncerti. To bi mi je silno nedostajalo, a toga u malim sredinama nema – rekla nam je voditeljica koja je već sa 16 godina preuzela konce svog života u svoje ruke i napustila roditeljski dom te novi život započela u Zagrebu. 

Pažnju javnosti Čeljuska često privlači i svojim izgledom, a sama ne krije da joj je jako stalo do toga da uvijek izgleda lijepo i dotjerano. 

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
– Što se mene tiče, ja se volim dotjerati, to me je mama naučila, nosim to iz kuće, i to je tako. Njegujem se i brinem se o sebi i svome zdravlju i izgledu jer ja tako želim, a ako je to dobro i za moj posao, drago mi je. Postoje pravila televizijskog izričaja, i nije izgled ono što je ključno, mada nije zgorega – iskreno odgovara Čeljuska koja svoju zavidnu liniju posljednjih godina održava treninzima boksa. 

Trening je postao moja rutina, i malo je reći da sam presretna zbog toga. To što sam sport stavila u svoj raspored tri puta tjedno neizmjerno mi je unaprijedilo kvalitetu života. Najveća drama mi je u tjednu kada, ne daj Bože, preskočim trening. Sve drugo može čekati, ali moj trening mora biti odrađen. I opuštanje i veselje i energija. Sve dobijem u jednom – istaknula je voditeljica. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar solinarep
solinarep
14:20 16.05.2022.

A vrat-kornjača 🙄

KR
kruno100
13:35 16.05.2022.

Prvo, bezveze... Drugo na neim slikama je toliko isfiltirana da uopće ne lići na sebe...

DU
Deleted user
13:36 16.05.2022.

vatrena dalmatinka..vise je mila gera...

Još iz rubrike Showbiz