Ruža vjetrova

Tomislav Čubelić: Trenutno nisam raspoložen za ljubavne veze

Foto: rtl
tomislav čubelić (1)
Foto: rtl
tomislav čubelić (1)
Foto: rtl
tomislav čubelić (1)
27.10.2012.
u 08:00
Diplomirani dizajner vizualne komunikacije otkriva kako je dobio ulogu u seriji “Ruža vjetrova” te kakva ga djevojka može osvojiti
Pogledaj originalni članak

Mnogi glumci vole reći da su oduvijek znali da su daske koje život znače njihova sudbina i da se ponovno rode, opet bi bili samo i jedino – glumci. Tomislav Čubelić, koji u RTL-ovoj seriji “Ruža vjetrova” glumi Jakova Odaka, mlađeg sina bogataša Stipe Odaka, za sebe to nikad neće reći.

– Prije svega ja sam grafički dizajner vizualne komunikacije koji se dugo bavi i fotografijom, a u glumačke vode uplovio sam sasvim neočekivano – veli 28-godišnji Splićanin pa objašnjava: – Kolegice s Umjetničke akademije dobile su posao u tehničkoj službi “Ruže vjetrova” pa su mi rekle da imaju posao za mene. Pomislio sam da je riječ o nečemu vezanom uz moju struku, ali one su inzistirale da odem na casting za glumce. Nakon duljeg nagovaranja, otišao sam i dobio ulogu.

Njegov lik u drugoj sezoni postaje ozbiljniji i promišljeniji, a gledatelji ovih dana svjedoče i problemima u kojima se našla dosad idealna veza Jakova i Sare, koju igra osječka glumica Petra Cicvarić.

– Sva zbivanja u kući Odak, počevši od Markove smrti, utjecala su i na moj lik, koji meni privatno i ne sliči previše. Sasvim je očekivano da ću mu dati svoj štih, ali Jakov se našao u situacijama koje meni nisu ni približno poznate – priča Tomislav. Na setu se najviše druži s televizijskim ocem i bratićem Stojanom Matavuljem i Slavkom Sobinom. Savjeti profesionalaca puno mu znače.

– Prije “Ruže vjetrova” moj dodir s glumom sezao je do razine da se nađem s kolegama s fakulteta u kadru jer im netko treba popuniti prostor. Zbilja nikad nisam mislio da ću se ovim baviti, ali trenutno sam zadovoljan. Siguran sam da bih nastavio s glumom kad bih dobio još neku primamljivu ponudu – otvoreno će Čubelić. Popularnost ga nije promijenila, kaže da je i dalje isti mladić koji glumu doživljava kao posao.

– Kad me tete u trgovini prepoznaju ili mi djeca na ulici mašu, bude mi simpatično. No nemam uvijek vremena stati s njima i odgovarati na pitanja – kaže. U slobodno vrijeme nadoknađuje neprospavane sate, noćni izlasci su rjeđi nego prije, zbog čega pati i njegov ljubavni život.

– Slobodan sam kao ptičica, nema ljubavi. Trenutno nisam u raspoloženju za veze – uz osmijeh će popularni Čuba koji je sa 190 cm visine zapeo za oko mnogim gledateljicama. A kakve djevojke on zamjećuje?

– Simpatične i drage. Nije bitno je li crnka ili plavuša jer žene ne gledam na taj način – kaže Tomislav.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

QW
qwas33333
09:51 27.10.2012.

onda šlajfaj dalje