TEŠKI DANI

Velika tuga u obitelji pobjednika treće sezone Života na vagi: 'Otišla je danas u samu zoru. Usnula i nije se probudila'

Foto: Robert Anić/PIXSELL
Alen Abramović
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Alen Abramović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: RTL
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.01.2022.
u 14:47
Naime, Alen Abramović je otkrio da je preminula njegova majka. Pobjedniku treće sezone poruke sućuti uputili su brojni prijatelji i poznanici.
Pogledaj originalni članak

Pobjednik treće sezone života na vagi, Alen Abramović na društvenim je mrežama podijelio tužnu vijest. Naime, Alen je uz dirljiv status otkrio da je preminula njegova majka. 

"Otišla je danas u samu zoru moja voljena majka, moja stijena, pola moje duše... Usnula i nije se probudila... Volim te mama..." napisao je Abramović uz seriju fotografija. 

 

Pobjedniku treće sezone poruke sućuti uputili su brojni prijatelji i poznanici. 

Podsjetimo, Abramović je tijekom prijave u popularni show istaknuo da mu je motiv promjena na bolje. "Imam osjećaj da ne živim život koji bih trebao zbog okova debljine", otkrio je tada. Inače, Zagrepčanin je po zanimanju trgovački putnik, a u emisiju se prijavio s više od 180 kilograma. Nakon završetka showa, u kojem je odnio glavnu nagradu, imao je 86,4 kilograma manje. 

VIDEO I Plenković je gledao Don't Look Up! Donosimo pregled filmske godine

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZA
zagabria111
22:04 08.01.2022.

Sućut Alenu, kakva je bol izgubiti majku znaju samo oni koji su kroz to prošli.

IP
info_punkt
19:49 08.01.2022.

kakve su ovo gluposti. Prvo, tko je uopće taj čovjek? Drugo, zašto takvu intimu iznosi za javnost? Treće, koga to zanima, realno?

IV
ivanmerlin333
19:09 08.01.2022.

Večernji je postao sprdačinu, stvarno ste smeće od novina