POBJEDNICA

Tereza Kesovija otkrila što joj je nekoć rekla princeza Grace Kelly

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tereza Kesovija
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Tereza Kesovija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tereza Kesovija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tereza Kesovija
03.07.2020.
u 23:49
- To je ona, ona je pobjednica i gotovo. Poslije sam ju došla prozdraviti i rekla je - od danas sam ja vaš prijatelj, ako me ikada zatrebate molim vas javite mi se - kazala je Tereza koju je nedavno razveselila vijest kako je vlasnik kioska na Zrću nazvao ga po njoj
Pogledaj originalni članak

Tereza Kesovija ove je godine sve oduševila duetom "Sam u vodi" s Let 3, a nedavno je snimila novu pjesmu koju joj je napisao Aljoša Šerić. Diva domaće glazbene scene tijekom karijere objavila je više od 1000 pjesama, a šezdesetih godina ostvarila je uspješnu karijeru u Francuskoj.

Godine 1966. nastupala je za Monaco na Eurosongu s pjesmom "Bien Plus Fort", a kako je kazala za In Magazin, bila je velika želja princeze Grace Kelly.  Princ Ranier na Eurosong je te godine želio poslati pjevačicu Isabelle, ali je popustio želji svoje supruge i na Eurosong je otišla Tereza Kesovija. Nažalost, nije dobila ni jedan bod i podijelila je posljednje mjesto s predstavnikom Italije Domenicom Modugnom, autorom eurovizijskog hita "Volare".

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Tereza Kesovija
Foto: Instagram
Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
Foto: PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list

- To je ona, ona je pobjednica i gotovo. Poslije sam ju došla prozdraviti i rekla je - od danas sam ja vaš prijatelj, ako me ikada zatrebate molim vas javite mi se - kazala je Tereza koju je nedavno razveselila vijest kako je vlasnik kioska na Zrću nazvao ga po njoj. 

- Ja sam ostala bez riječi nisam mogla vjerovati, nije me kontkatirao, ali ja ću njega jer mi je to jako lijepo. Mislim da je zaslužio mnogo više zbog ljepote duha njegovog, mlad je, učinio je nešto što je danas teško vjerovati, ali spremila sam mu autobiografiju s posvetom, CD i otišla bih zbog njega - rekla je Kesovija

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.