Okršaj

Tenisač Tomić odgovorio na prijetnje svoje djevojke: Misli da će mi naštetiti objavom naše snimke

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
04.06.2021.
u 10:35
Tomićeva djevojka nedavno je objavila video u kojem je snimila kako joj Tomić uništava laptop i mobitele i prijavila ga je policiji zbog toga.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Vanessa Sierra Joli (27) objavila je na svom Instagramu snimku u kojoj joj dečko i tenisač Bernard Tomić uništava laptop i dva mobitela i zbog nanesene štete od 98.000 kuna te još oko pola milijuna dolara koji joj leže zaključani na tom laptopu, Vanessa je prijavila policiji 29-godišnjeg Tomića.

Na stranici za odrasle OnlyFans Vanessa ima svoj profil. Tamo Vanessa objavljuje eksplicitni sadržaj koji se naplaćuje i nije nikada otkrila koliko točno zarađuje, ali cifre se na ovoj stranici kreću između 13.000 i 643.000 dolara. Kada je Bernard uništio njezin laptop i mobitele, zaprijetila je da će snimku njihova seksa objaviti na stranici OnlyFans, a sada je ovaj tenisač hrvatskih korijena odgovorio Vanessi što misli o njezinoj namjeri.

 

 

– Misli da će mi naštetiti objavom našeg videouratka na svom OnlyFans profilu. Pričekajte da ponovo prebrojim svoje milijune – poručuje Tomić koji se rodio u Njemačkoj, a živi u Australiji, te je zadnje vrijeme s Vanessom boravio u Splitu gdje je trenirao. Nakon što je objavila video u kojem Tomić uništava njezine stvari, na ovu temu Vanessa se osvrnula još jednom i poslala poruku svima koji su bili zabrinuti za nju.

– Za sve one koji me pitaju, dobro sam. Dala sam si vremena i pobrinula se za svoje mentalno zdravlje prije nego što sam išta objavila na Instagramu. Materijalne stvari su zamjenjive – rekla je.

VIDEO Incident na snimanju "Večere za 5 na selu": Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnika

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
11:46 04.06.2021.

Paa, ako se na snimci ne vidi da si brz ko zečić, ono 1-2-3- hop gotovo...naštetit će jedino sebi.