izazovno izdanje

Svi su gledali u nju! Borna na reviju stigla u haljini koja je više otkrivala nego skrivala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.07.2020.
u 10:33
Borna je za ovu prigodu odjenula kratku neon žutu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, a cijeli je outfit upotpunila ljubičastom Jacquemus torbicom
Pogledaj originalni članak

Sinoć je u Zagrebu održana druga večer 30. izdanja Bipa Fashion.hr-a. Revije Marine Design, Ivice Skoke i Zorana Aragovića u Gliptoteci HAZU-a zaintrigirale su brojne poznate ljubitelje mode. Podršku svom prijatelji Ivici Skoki pružila je i Borna Kotromanić koja je svojim izazovnim izdanjem plijenila poglede okupljenih.

Foto: Instagram

Borna je za ovu prigodu odjenula kratku neon žutu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, a cijeli je outfit  upotpunila ljubičastom Jacquemus torbicom. - Pamti me po osmijehu - poručila je Borna uz nekoliko fotografija koje je snimila uoči revije koje su oduševile njezine pratitelje.

Foto: Instagram

Nešto kasnije pohvalila se i fotografijom s našim poznatim dizajnerom. -Što stariji to zlatniji. Ivica Skoko jedan od rijetkih u Hrvatskoj koji već dugi niz godina s iglom stvara i od igle živi - napisala je Borna uz fotografiju s dugogodišnjim prijateljem.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DO
doktorica
11:08 05.07.2020.

neukusno

DU
Deleted user
14:17 05.07.2020.

Haljina 0 Borna 0

DU
Deleted user
17:47 05.07.2020.

Čime je ova baba zaslužila pozornost vas piskarala iz ovih smiješnih novina?