Na večeri s dečkom

Svi su gledali u njezin dekolte - Zanosna Mariah Carey plijenila pažnju

Foto: Reuters
Mariah Carey
Foto: Guliver/X17
Mariah Carey
Foto: Reuters
Mariah Carey
Foto: Instagram/Wanda Nara
Mariah Carey
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Mariah Carey
19.02.2017.
u 10:06
Mariah Carey (46) sreću je pronašla u 13 godina mlađem plesaču Bryanu Tanaki
Pogledaj originalni članak

Zanosna pjevačica Mariah Carey plijenila je pažnju ogromnim dekolteom tijekom spoja sa svojim dečkom Bryanom Tanakom s kojim je sinoć izašla u Los Angelesu.

Zaljubljeni par prvo je uživao u sušiju u popularnom japanskom restoranu Katsuya, nakon čega su produžili za Staples Center gdje su popratili košarkašku utakmicu LA Clippersa.

Foto: Guliver/X17

Mariah (46) je krajem prošle godine prekinula vezu sa zaručnikom Jamesom Packerom koji su je ostavio jer je bila previše rastrošna i sumnjao je da ga vara s jednim od svojih plesača. To nije bilo daleko od istine jer je pjevačica nakon toga prohodala s 33-godišnjim plesačem Bryanom Tanakom.

>> Mariah Carey u vezi sa svojim plesačem

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:01 19.02.2017.

njena ljepota je laž, njeno pjevanje je laž,njen život je laž,treba nestat kao i Mili Vanili kada se saznalo da su prevara

DG
dario.gmajnicki.3
10:19 19.02.2017.

To nije ogromno.

Avatar strazar
strazar
20:05 19.02.2017.

kravetina. krenula i ona na piletinu. klimaks udario