Poslovni izazovi

Supruga Darija Srne napušta portal kojeg je pokrenula prije osam godina s Ivom Radić

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Luka Stanzl/Pixsell, Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell, Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.05.2020.
u 21:15
Mirela Forić zahvalila se svojim suradnicima i najavila kako je vrijeme za nove poslovne izazove.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je osam godina vodila lifestyle portal Buro Mirela Forić Srna odlučila je napustiti tu poziciju. Supruga Darija Srne javno je podijelila tu informaciju i zahvalila se svojim suradnicima te najavila nove poslovne projekte.

- Dragi prijatelji, kolege i svi čitatelji koji ste od samog početka pratili uspjeh hrvatskog BURO-a, nakon uspješnih 8 godina kormilarenja nad projektom koji je po mom skromnom mišljenju itekako obilježio domaću lifestyle scenu odlučila sam se posvetiti novim poslovnim projektima. Htjela bih iskoristi ovu priliku te zahvaliti svima onima koji su na bilo koji način doprinijeli našem uspjehu! Ono sto me izuzetno veseli jest činjenica da hrvatski BURO ostaje u sigurnim rukama tima koji je već dio naše obitelji, i činit će najveću lifestyle platformu u regiji BURO Adria, koja će uključivati hrvatsku i srpsku verziju portala. Ovim putem želim zaželjeti svu sreću i daljnji uspjeh Miroslavi, Nenadu i Milanu! Mirela – napisala je Mirela Forić.

Ovaj modni portal Mirela je pokrenula s Ivom Radić, koja se tada prezivala Balaban, ali dvije prijateljice poslovnu suradnju su prekinule dvije godine nakon pokretanja portala i Iva je otvorila svoj portal Journal. Navodno je i njihovo prijateljstvo prekinuto s prekidom poslovne suradnje.

Dario i Mirela vjenčali su se prije deset godina u Dubrovniku u vili Agava, a mladence i njihove goste tada su zabavljali Neda Ukraden, Halid Bešlić i Jole.

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.