ODLAZAK PJEVAČA

Stravične slike s mjesta nesreće: Šabanov automobil potpuno je smrskan

Foto: Facebook
Šaban Šaulić
Foto: Facebook
Šaban Šaulić
Foto: Facebook
Šaban Šaulić
17.02.2019.
u 14:28
Za nesreću je, prema prvim informacijama, odgovoran vozač Mazde (34) koji je bio u alkoholiziranom stanju, a koji je vozio bez vozačke dozvole.
Pogledaj originalni članak

Legendarni pjevač narodne glazbe Šaban Šaulić poginuo je jutros u 6.50 na autocesti A2 u smjeru Dortmunda, a nesreću je izazvao pijani vozač, piše Blic.

Prema prvim informacijama,  nesreća se dogodila kada je pri velikoj brzini došlo do kontakta dvaju automobila, Mazde i Seata u kojem je bio Šaulić, što je prouzročilo skretanje i udaranje u rubnik.

Za nesreću je, prema prvim informacijama, odgovoran vozač Mazde (34) koji je bio u alkoholiziranom stanju, a koji je vozio bez vozačke dozvole.

Objavljena je i prva fotografija s mjesta nesreće. Karoserije oba automobila uništene su, stakla razbijena, a vozila gotovo neprepoznatljiva.

Osim tragično nastradalog pjevača, u automobilu su bili vozač i Šaulićev kum Sloba Stojadinović koji ga inače stalno prati na nastupima. Kako saznaje Blic, oni su prevezeni u bolnicu i izvan su životne opasnosti. 

Pogledajte video: Press konferencija nakon Dore

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 85

KE
Keki
17:05 17.02.2019.

Ja mislio kao i velika većina Hrvata da u Njemačkoj nema pijandura za volanom toga ima samo kod nas!!!!

IV
Ivanho
15:42 17.02.2019.

Cemu tolika mrznja? Pitam se jesu li isti hrvati u hrvatskoj i ovi ovde koji sede sa nama srbima u parizu i zive slozno? Pitam se da li je to iskrena mrznja kod vas ili samo ocaj zbog nemastine? Prijatelji moji , hrvate koje ja znam volim kao svoju bracu!!!

DU
Deleted user
17:12 17.02.2019.

Veliki pjevač, pogotovo kad je bio mlad. Poslije 90tih pokvarila ga estrada. Ali rat je skoro sve uništio. On je pjevao lijepe ljubavne pjesme. Neka počiva u miru... Nije bio čovjek mržnje.

Još iz rubrike Showbiz