osvrnuo se

Šprajc se fotkao ispred kafića: 'Dva majmuna čekaju ponedjeljak da im treći otvori'

Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Zoran Šprajc
Foto: Instagram
Zoran Šprajc
Foto: Instagram screenshot
Zoran Šprajc
Foto: RTL/Screenshot
Zoran Šprajc
27.02.2021.
u 12:18
Ovaj put je objavio fotografiju koja je nasatala ispred jednog zagrebačkog kafića. Šprajc ne fotki na ramenu drži plišanog majmunčića, te pozira nasmiješen od uha do uha.
Pogledaj originalni članak

Voditelj RTL Direkta, Zoran Šprajc poznat je po tome da aktualne događaje ne komentira samo u emisiji, već ponekad to čini i na društvenim mrežama. Ovaj put je objavio fotografiju koja je nasatala ispred jednog zagrebačkog kafića. 

Šprajc ne fotki na ramenu drži plišanog majmunčića, te pozira nasmiješen od uha do uha. 
Uz fotku je napisao: "Dva majmuna čekaju ponedjeljak da im treći otvori", te dodao hashtagove "tri majmuna" i "mjere"

Foto: Instagram

Osvrnuo se naime, na situaciju s popuštanjem mjera, ali i riječkim kafićem 'Three Monkeys' čiji je vlasnik kazao kako HDZ-ovci nisu dobrodošli u njegov kafić 

Podsjetimo, Šprajc se krajem prosinca pohvalio kako se sam popeo na vrh Medvednice, penjao se i od Trnave do Hunjke, ali i od Gračana do Sljemenskog tornja, te otkrio koliko točno ima kilograma.

"Mjera 'ograničenje kretanja' jako grubo zvuči, ali ne dajte da vas ograniči jer negdje oko vas sigurno ima neka granica koju dosad niste prešli pa iskoristite ovu situaciju u kojoj ne možete dalje da osvojite ono bliže", započeo je voditelj svoju objavu. "Ja sam, eto, prvi put ikad, ovih dana sam samcat, iznio svih svojih 125 kilograma na vrhove Medvednice, Bogu pod noge. Nekidan od Trnave do Hunjke, a danas od Gračana do Sljemenskog tornja. Jest, trajalo je satima i nije izgledalo nimalo spektakularno. Dok sam ja uspuhano stenjao, mnogi su kraj mene prema vrhu prolazili laganim trkom", napisao je i nastavio:  "Koji god vrh bio, svaki je jednako vrijedan ako ste s njime pomakli svoje granice, bio to vrh Matterhorna, vrh Medvednice ili krug oko najbližeg parka. Osvajajte nove vrhove, prelazite svoje granice, širite se na nove prostore, u prirodi i u glavi. Novo nenormalno će potrajati duže nego što mislite, ali ne dozvolite da vas ograniči u kretanju, u mišljenju, u pogledu. Ostanite normalni i osvojite nešto za sebe. " zaključio je Šprajc. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KU
Kultura
12:35 27.02.2021.

Neprijatelj Hrvatske

DO
Domumom
12:32 27.02.2021.

Na slici vidim jednog plišanog i jednog pravog.

BL
bluescreen
13:38 27.02.2021.

još jedan majmun 🐒