Osvojio Zlatni globus

Slavni glumac zbog stravičnog požara nije došao na dodjelu prestižne nagrade

Foto: Profimedia
Foto: IPA/PIXSELL
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
06.01.2020.
u 22:00
Glumac je u odsutnosti pripremio govor u kojem je osudio one u vladi koji opetovano odbacuju utjecaje klimatskih promjena.
Pogledaj originalni članak

Glumac Russell Crowe zbog požara u svojoj Australiji nije bio prisutan na dodjeli Zlatnih globusa na kojoj je nagrađen za ulogu u miniseriji "The Loudest Voice". 

Crowe je u vrijeme dodjele u Australiji štitio svoju obitelj i dom od požara koji su prekrili državu, otkrila je voditeljica ceremonije Jennifer Aniston.  No glumac je u odsutnosti pripremio govor u kojem je osudio one u vladi koji opetovano odbacuju utjecaje klimatskih promjena. 

"Nema sumnje da je tragedija koja se odvija u Australiji posljedica klimatskih promjena", poručio je glumac preko Aniston koja je pročitala njegovu poruku. 

"Moramo djelovati na temelju znanja, našu radnu snagu prebaciti na obnovljivu energiju i poštovati naš planet kao jedinstveno i nevjerojatno mjesto koje je. Na taj način ćemo imati budućnost, hvala vam", zaključio je Crowe, nagrađen za ulogu pokojnog čelnika Fox Newsa Rogera Ailesa. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.