'vrištim'

Slavna glazbenica iznenadila obožavatelje svojih izgledom! Kostim koji je nosila djelo je našeg dizajnera

Foto: Goran KovačićPIXSELL
Let 3 i Zigman
Foto: Instagram
Foto: Press Association/PIXSELL
Nicki Minaj
Foto: Press Association/PIXSELL
Nicki Minaj
Foto: Instagram
nicki minaj
Foto: Instagram
nicki minaj
Foto: Instagram
nicki minaj
Foto: Instagram
nicki minaj
Foto: Reuters
Nicki Minaj
Foto: Instagram
Nicki Minaj
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram/riley.loudermilk
02.11.2022.
u 23:00
Ova neobična haljina još je jedno djelo iz radionice našeg dizajnera Juraja Zigmana koji je na svojem Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija svoga rada kao i pokazao nekoliko detalja tijekom nastanka same haljine.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Nicki Minaj na svojem je Instagram profilu podijelila fotografije na kojima je pozirala u haljini koja podsjeća na onu koju je nosila Pepeljuga. Nicki je pozirala uz ružičastu pozadinu, a haljina je napravljena tako da istakne njezin bujan dekolte kojim se pjevačica ponosi. 

Nicki je objavila i nekoliko fotografija haljine nastalih iz drugačijih kuteva te jedim prizorom iznenadila obožavatelje. Naime, na toj fotografiji vidi se stražnjica poznate reperice, a objava je prikupila više od 2 milijuna lajkova.  „Vrištim“, „Wow“, „Čudesno“, komentirali su pratitelji.

Inače, ova haljina još je jedno djelo iz radionice našeg dizajnera Juraja Zigmana koji je na svojem Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija svoga rada kao i pokazao nekoliko detalja tijekom nastanka same haljine.

-    Ovako radiš kombinaciju za Nicki Minaj – stoji u objavi.

"Vidjela sam ovo i odmah sam znala da je Zigmanovo djelo", "Postoji samo jedna kraljica", "Znala sam da je ovo jedno od tvojih remek-djela... Napravio si fantastičan posao", glasili su samo neki od oduševljenih komentara pratitelja na dizajnerovu profilu.

Podsjetimo, Zigman je i ranije radio neke haljine i kostime za nastup za poznatu pjevačicu, a radio je i za druge svjetske dive poput Cardi B, Lizzo i Megan Thee Stallion.

VIDEO Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena

SPASILO JOJ ŽIVOT

Slavna glumica šokirala obožavatelje: 'Nakon pogrešne dijagnoze saznala sam da imam veliki tumor'

- Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu i netočnu proceduru. Ovaj put dupla epiduralna. S pogoršanjem boli otišla sam po drugo mišljenje: Imam veliki fibroidni tumor koji se mora izvaditi. Posebno damama: nemojte se praviti da nije bitno, potražite drugo mišljenje. To vam može spasiti život. Do potpunog oporavka će mi trebati četiri do šest tjedana. Hvala svima na brizi. Sve je dobro, napisala je Sharon Stone

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.