Stalno je u teretani

Sjećate se Ervina iz Big Brothera? Objavljuje samo seksi fotografije savršenog tijela

Foto: Facebook/ Naš potok
Barbara i Ervin
Foto: RTL
Foto: PR FOTO
ervin, steffani
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
18.06.2020.
u 14:04
Ervin je bio natjecatelj regionalnog Big Brothera u kojem se pohvalio kako je zaveo 500 djevojaka.
Pogledaj originalni članak

Kada je postao natjecatelj regionalnog Big Brothera Ervin Mujaković predstavio se kao menadžer solarija i istaknuo je kako je zaveo barem 500 žena. Da je veliki zavodnik pokazao je Ervin odmah u showu kada je najprije zaveo Stefani iz Splita koja je tijekom sudjelovanja u showu čak mislila i da je trudna s Ervinom ali bila je to lažna uzbuna. Kad je Stefani ispala iz showa Ervin je počeo pokazivati sve veću naklonost prema Barbari Šegetin i Mirjani.

Foto: Instagram

Kada je izašao iz BB kuće zahladio je odnos s Barbarom i posvetio se vježbanju i rezultate svog boravka u teretani svaki dan pokazuje na Instagramu. Njegov Instagram profil je pun fotografija na kojima pokazuje svoj savršeni torzo i mišiće. obožavateljice hvale njegov izgled, a Ervin ne otkriva svoj ljubavni status ali otkriva kako je u teretani svaki dan nekoliko sati.

Nakon RTL-ovog regionalnog Big Brothera Ervin je ostao u dobrim odnosima s pobjednikom showa Darkom Petkovskim Spejkom. Osim u Big Brotheru Ervin je sudjelovao u realityju Zadruga gdje je bio u vezi s Minom Vrbaški, ali ta veza nakon showa nije opstala.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
duje90
23:30 18.06.2020.

Dvocjevka