život na vagi

Sjećate li se nje? Mirna je u showu izgubila 52 kg, a na fotkama koje sada objavljuje je neprepoznatljiva

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mirna Posavec
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
01.05.2021.
u 21:30
Osim što ih uveseljava pratitelje, Mirna pokazuje i svoj napredak, a na svim fotografijama koje objavljuje izgleda odlično. Posebno na jednoj na kojoj pozira sa našminkanim licem, koja dokazuje da se stvarno promijenila od početka showa.
Pogledaj originalni članak

Mirna Posavec, bivša kandidatkinja showa ''Život na vagi'', od 11. godine borila se sa suvišnim kilogramima, a danas je ponosna na sve što je postigla. U RTL-ov show ušla je sa 135 kilograma, a izgubila je 52 kilograma.

Foto: Instagram

Mirna s transformacijom nije stala ni nakon što je izašla iz showa pa sada gotovo svakodnevno uveseljava pratitelje objavama na društvenim mrežama. No, osim što ih uveseljava, pokazuje i svoj napredak, a na svim fotografijama koje objavljuje izgleda odlično. Posebno na jednoj na kojoj pozira sa našminkanim licem, koja dokazuje da se stvarno promijenila od početka showa.

Foto: Instagram

Da ništa nije nemoguće, pokazala je i nedavno kada se svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila novom titulom i to ni manje ni više nego onom fitness-instruktorice.

Foto: Instagram

"Instruktorica fitnesa u teretani. Moja nova titula. Smjer koji sam odabrala ušavši u show "Život na vagi", smjer je od kojeg nisam i neću odustati jer se tu osjećam kao doma. Odgovara mi istraživanje i stalna nadogradnja znanja, a svaku novu informaciju isprobavam na sebi da vidim djeluje li. Drukčije se baš i ne može naučiti, nego jednostavno probati, probati i probati. Živi sam dokaz da se sve može kad se hoće. Pa čak i preokrenuti život naopačke", napisala je Mirna na Instagramu. "Najveći izazov u vanjskom svijetu jest pronaći ravnotežu između zdrave prehrane, treninga i obaveza. Najbitnije je planirati unaprijed i onda nema problema. Ponekad poželim preskočiti trening, ali se zaista trudim da to ne napravim jer nema boljeg osjećaja od zadovoljstva nakon odrađenog treninga. Pogotovo ako se radi o jogi. Što se prehrane tiče, katkada si dopustim da pojedem nešto što mi inače nije na meniju, ali u mnogo manjoj količini nego prije. Ostatak dana jedem standardno po jelovniku naše nutricionistice", istaknula je Posavec.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn
 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DO
Dotor1
18:00 03.05.2021.

Bolja bila prije