Sjećate li ga se?

Bio je član nekad popularnog hrvatskog benda, a evo kako danas izgleda i zašto ga rijetko viđamo

Foto: Youtube screenshot
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Instagram
Foto: Youtube screenshot
03.08.2021.
u 13:30
Ovaj put objavio je fotografiju na kojoj je u Supetru na Braču s dvije žene kojima nije otkrio identitet, što nije čudno, jer Samardžić, osim što ponekad objavi koju fotografiju na društvenim mrežama, rijetko progovara privatnom životu.
Pogledaj originalni članak

Bivši član grupe ''Saša, Tin i Kedžo'', Tin Samardžić na društvenim je mrežama otkrio da je trenutačno opet u Hrvatskoj. Tin inače život i karijeru gradi u Americi, ali gotovo svako ljeto vraća se u Hrvatsku.

Ovaj put objavio je fotografiju na kojoj je u Supetru na Braču s dvije žene kojima nije otkrio identitet, što nije čudno, jer Samardžić osim što ponekad objavi koju fotografiju na društvenim mrežama, rijetko progovara privatnom životu

Foto: Instagram

Podsjetimo, prije točno 18 godina Hrvatsku je zatresla groznica boy benda ''Saša,Tin i Kedžo''. Sudionici prvog reality showa Story Super Nova postali su preko noći popularni, a njihova pjesma ''365'' još uvijek odzvanja u ušima mnogih koji su tada bili u tinejdžerskoj fazi.

Iako su djelovali samo godinu dana, dečki su uspjeli u tom periodu snimiti i album naziva ''Instant'', a nakon instantne slave svatko je odlučio krenuti svojim putem. Saša Lozar i Damir Kedžo posvetili su se solo karijerama koje još uvijek uspješno grade, dok je Tin Samardžić nestao iz javnog života. Nekoliko godina radio je kao direktor hotela Amor na Braču, a zatim se preselio u Ameriku.
Tin danas živi svoj američki san u New Yorku, a kako izgleda njegov život ''preko bare'' svojim pratiteljima često otkriva putem svog Instagrama. Od sudjelovanja u showu Story Super Nova nije se mnogo promijenio. 

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: "Ista je!"

na Twitteru

Albina oplela po Jacquesu i Nini Badrić: 'Poštujem ih kao glazbenike, ali zbog svog iskustva ne mogu i kao ljude'

Osvrnula se i na svoj plasman na Eurosongu, ali i na neke iskusne kolege s estrade. – Nisam se plasirala u finale i život ide dalje - ne volim živjeti na staroj slavi i samo razmišljam o budućim projektima i kako radit na sebi. Pjevače kao Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovat kao ljude – istaknula je Albina.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

LI
LijeviDesničar
11:20 04.08.2021.

Saša, Tin i onaj treći

DU
Deleted user
14:03 03.08.2021.

Bio je član nekad popularnog hrvatskog benda....ja mislio u rvackoj se rece sastava ili to vise nije "cool" i "fancy" odkad ste postali anglosaksonci.

ZU
zunzara
13:45 03.08.2021.

tamo uspješno riba klozete