tužan rastanak

Shrvana Veljača: 'Komad srca mi odlazi u Haag, volim te najviše'

Foto: Instagram
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Jelena Veljača na sastanku u Vladi
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Foto: Marin Tironi/Pixsell
Foto: HRT
07.02.2020.
u 08:54
Jelena Veljača dirljivom objavom oprostila se od prijatelja Miše prema kojem je njezina kći dobila ime.
Pogledaj originalni članak

Jelena Veljača dirljivom objavom oprostila se od prijatelja Miše koji odlazi u Haag. Prije odlaska Veljača je još jednom svojim pratiteljima otkrila koliko je Mišo posebna osoba u njezinu životu. Uz zajedničku fotografiju otkrila je detalje njihova 15-godišnjeg prijateljstva i svima otkrila koliko su bliski.

"On ide u Haag ja prema Indijskom oceanu
15 godina prijateljstva na prvi pogled
i skoro toliko projekata
milijun sati na setu
bilijun sati u montaži
trudnoću sam čuvala na njegovom kauču
moje dijete nosi njegovo ime
ljubav ne prestaje jer se ne viđamo
ali da mi je komad srca odlazi za Nizozemsku – odlazi
Never Mišo, volim te najviše što se može voljeti", napisala je shrvana Veljača koje je svoju kći nazvala upravo po njemu.

Naime, Jelenina kći, koju je dobila s glumcem Draženom Čučekom, zove se Lena Miša Kristijana Veljača Čuček, a srednje je ime dobila po Jeleninu bliskom prijatelji Miši koji je godinama radio kao direktor fotografije na domaćim televizijskim kućama.

Podsjetimo, Jelenin bivši suprug Dražen Čuček nedavno se u medijima osvrnuo na razvod od Veljače i rekao kako mu je u braku nedostajao osjećaj poštovanja.

– Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštovala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas – izjavio je Čuček za Gloriju i dodao kako više nema uvid u objave svoje bivše supruge na društvenim mrežama.

– Previše su me uznemiravale pa sam se odmaknuo. Sve sam blokirao i potpuno se izolirao – rekao je glumac. Nedugo nakon toga Jelena je na svom Instagramu stavila objavu koju je posvetila upravo bivšem suprugu s kojim ima kćer Lenu.

– Kad glumac s 48 godina ode na ulicu nakon 22 godine ansambla i plaće, samo zato što vjeruje u umjetnost, to se zove građanska hrabrost – napisala je Jelena uz fotografiju plakata predstave "Pukovnik ptica" na kojoj je Dražen Čuček. Jelena i Dražen u braku su bili tri godine i roditelji su trogodišnje kćeri Lene.

Pogledajte video u kojem nam je Mia Dimšić otkrila kako je nastao hit ''Život nije siv''

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 64

MA
maziko
09:26 07.02.2020.

Kako mi se ova Veljaca gadi to nije normalno . Po kojim ona kriterijima dobiva toliki medijski prostor da mi je znat.

pčelac1
09:23 07.02.2020.

a ja sam shrvan ovakvim člankom

MI
Mia0900
09:21 07.02.2020.

Jel ova govori o mužu ili ljubavniku?" trudnoću sam čuvala na tvom trosjedu",bogtenedo.