nižu se komplimenti

Severina pozirala u bikiniju, pokazala vitku liniju i duge noge, pratitelji oduševljeni: 'Dođe mi da spavam u teretani'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram/Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Matea Smolčić Senčar
Foto: Jani Ugrin
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
29.06.2022.
u 17:26
Pjevačica Severina Vučković (50) objavila je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s plaže. Pozirala je u crnom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku liniju i duge noge, a za ovo izdanje dobila je brojne komplimente.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina Vučković (50) objavila je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s plaže. Pozirala je u crnom bikiniju koji je naglasio njezinu vitku liniju i duge noge, a za ovo izdanje dobila je brojne komplimente.

Severina je uz fotografiju napisala stihove književnika Enesa Kiševića, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji i uputili komplimente na račun izgleda.

''Ali wow'', ''Suncem okupana'', ''Kraljica'', ''Lutko lijepa'', ''Savršeno tijelo'', ''Divna'', ''Gori sve'', ''Predivna si'', ''Božanstvena'', ''Dođe mi da spavam u teretani'', ''Kako žena izgleda'', ''Uvijek lijepa'', samo je dio komentara.

Inače, Severina je nedavno boravila u Istri i iskoristila je taj boravak za posjet dragom prijatelju Borisu Ružiću i podijelila je na Instagramu fotografiju na kojoj je u zagrljaju s prijateljem Borisom. Dizajnera interijera pjevačica je došla podržati u njegovom novom projektu dizajniranja interijera za jedan luksuzni hotel, a Boris je u travnju objavio fotografiju sa Severinom s njezine proslave rođendana ispod koje mu je pjevačica napisala: Volim te. 

Potpis Borisa Ružića stoji iza vjenčanja Severine i njezinog bivšeg supruga Igora Kojića kao i Franke Batelić i Vedrana Ćorluke. Severinino vjenčanje u Balama Ružić izdvaja kao jedno od dražih, a njihovo vjenčanje u Beogradu mu je jedan od najvećih izazova što nam je rekao prije nekoliko godina u intervju za Večernji list.

VIDEO Chris Martin iz Coldplayja u pubu iznenadio zaljubljeni par: Odsvirao i otpjevao svoj klasik!

potresna autobiografija

Gradila je karijeru modela, ali dečko joj je uništio lice. Jedva je preživjela, a morala je ići na 400 operacija

Britanska voditeljica i danas spisateljica i influencerica Katie Piper (38) u svojoj je autobiografiji opisala kako se izvukla iz pakla nakon što joj je njezin bivši dečko prije 14 godina unakazio lice. Katie je jedva preživjela, a ostala je slijepa na jedno oko. Naime, njen tadašnji dečko Daniel Lynch organizirao je napad na nju i angažirao je profesionalca Stefana Sylvestrea koji je Katie bacio sumpornu kiselinu na lice.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RA
RadagastovBrat
18:24 29.06.2022.

Oce bit kakvih baba tamo da im možeš prijetiti?

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:55 29.06.2022.

Seve je ponovo na trzistu?