Incident u zrakoplovu

Selma Blair: Miješala sam alkohol i tablete i potpuno 'pukla'

Foto: Instagram
Selma Blair
Foto: Instagram
Selma Blair
Foto: Instagram
Selma Blair
20.10.2016.
u 19:30
Glumica kaže da ne podnosi alkohol, ali tada je zbog problema koje je imala popila čašu vina i uzela tabletu
Pogledaj originalni članak

Gostujući u talk showu Sharon Osbourne, glumica Selma Blair otkrila je zbog čega je prije nekoliko mjeseci na letu iz Meksika u Los Angeles pukla i vikala da joj netko pali intimne dijelove. 

– Tip sam osobe koja ne smije piti jer ne podnosim dobro alkohol. Međutim, u to vrijeme imala sam određenih problema i odlučila sam popiti čašu vina, a netko mi je dao i tabletu. Rezultat je bio taj da sam doživjela psihičko pomračenje – ispričala je glumica. 

Rekla je da je to bilo zastrašujuće iskustvo za nju jer su je pri izlasku iz zrakoplova snimili i paparazzi, a s njom je na letu bio i njezin četverogodišnji sin Arthur. – Srećom, moj sin je prespavao cijeli put, pa nije vidio kako divljam. Sramim se svega – zaključila je Selma.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz