Stone kao policajka

Seksepilna Sharon Stone kao bivša policajka u “Zakonu i redu”

Stone , zakon
Foto: Pixsell
Sharon Stone
Foto: Reuters
Sharon Stone
18.03.2010.
u 15:44
Stone, koju najbolje pamtimo po ulogama u “Sirovim strastima” i “Kasinu”, ovo nije prvo gostovanje u seriji ovakva tipa. Prije šest godina za epizodnu ulogu u “Pravdi za sve” osvojila je i Emmyja.
Pogledaj originalni članak

Zanosna 52-godišnja Sharon Stone na ulicama New Yorka snimila je prve scene za gostujuću ulogu u popularnoj seriji “Zakon i red: Odjel za žrtve”. Glumit će bivšu policajku koja je postala tužiteljica i pojavit će se u četiri nastavka NBC-ove serije.

– Trudim se napraviti što bolji posao i neću iznevjeriti dečke iz policije, budite uvjereni – poručila je Sharon momcima u plavom koji na setu glumcima pomažu savjetima. Nekoliko mudrih savjeta Sharon je udijelila i Mariska Hargitay (46) koja je u seriji već 11. godinu, od njezina početka, kao i Christopher Meloni (49).

Stone, koju najbolje pamtimo po ulogama u “Sirovim strastima” i “Kasinu”, ovo nije prvo gostovanje u seriji ovakva karaktera. Prije šest godina za epizodnu ulogu u “Pravdi za sve” osvojila je i Emmyja.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.