Voli starije

Njihova veza šokirala je sve, a Sarah su upozoravali da će joj to uništiti karijeru

Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
08.12.2017.
u 11:38
Sarah Paulson i Holland Taylor u vezi su dvije godine, a zbog ljubavi prema 32 godine starijoj kolegici Sarah su upozoravali da bi mogla ostati bez mnogo uloga
Pogledaj originalni članak

Zvijezda serija ''Američka horor priča'' i ''Narod protiv O. J. Simpsona'', glumica Sarah Paulson šokirala je prije dvije godine javnost priznanjem da je u vezi s 32 godine starijom glumicom Holland Taylor, dobro nam poznatom iz humoristične serije "Dva i pol muškarca''. 

Sarah je prvi put nakon dvije godine progovorila o vezi sa 74-godišnjom Holland te je otkrila kako su je mnogi upozoravali da bi je ova ljubav mogla koštati karijere. 

– Moji životni odabiri su nekonvencionalni.  U vezi sam sa starijom osobom i mnogi zato našu vezu smatraju fascinantnom i čudnom. A meni je to najmanje zanimljiva stvar o meni. Uvjeravali su me kako će ova veza uništiti moju karijeru, a ja o tome nikad nisam razmišljala tako – izjavila je Sarah za The Edit.

Iako su joj mnogi savjetovali da s Holland ne izlazi u javnost i da vezu skriva od medija jer bi mogla izgubiti brojne poslove, Sarah kaže kako joj  nikada nije palo na pamet skrivati u koga je zaljubljena.

Zbog svih tih silnih savjeta o tome kako prezentirati svoju vezu u javnosti, Sarah se prije ovogodišnje dodjele Emmyja dvoumila oko toga hoće li na dodjeli javno iskazati ljubav svojoj Holland.

– Zapitala sam se hoće li ljudi koji ne znaju taj podatak o meni biti zaprepašteni, no to sam svejedno učinila – rekla je 42-godišnja glumica.

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
pamela anderson
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
pamela anderson
Foto: HPA/IPA/PIXSELL
Pamela Anderson
Foto: Press Association/PIXSELL


 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

KV
kvatrić
12:21 08.12.2017.

A sad čekamo da i Mile Kekin i Rade Šerbedžija konačno obznane svoju vezu.

HR
hromcan
13:19 08.12.2017.

Moraš biti bolestan u glavi......

Avatar rubinet
rubinet
12:14 08.12.2017.

je li ovo potrebno komentirati?