Sanda Sandali

'Briga me za komentar Martine Tomčić, snimam novu pjesmu za YouTube!'

Foto: Youtube screenshot
Sanda Sandali Supertalent
Foto: Youtube screenshot
Sanda Sandali Supertalent
Foto: Youtube screenshot
Sanda Sandali Supertalent
Foto: Youtube screenshot
Sanda Sandali Supertalent
Foto: Youtube screenshot
Sanda Sandali Supertalent
09.10.2019.
u 14:05
Nakon nastupa na Supertalentu, Sanda Sandali nam je ispričala kako izgleda njezin život u Švicarskoj i kako se osjeća nakon kritika žirija.
Pogledaj originalni članak

 Iako žiri nije bio oduševljen njezinom opernom izvedbom u Supertalentu , 60-godišnja umirovljenica, pjevačica i dizajnerica Sanda Sandali ističe da je bez obzira na to jako ponosna.

– Ponosna sam na svoj izgled, haljinu i jačinu mog glasa. Nastavit ću se baviti pjevanjem i dalje. Sada imam svoj mikrofon i želim u studiju snimiti pjesmu O sole mio i staviti je na YouTube – tvrdi kreativka i ne poriče da je imala tremu jer, kako kaže, nije naučena pjevati pred publikom i mora to savladati. Isto je bilo i dok se bavila dizajnom.

- Kada sam radila modne revije u fokusu je bila kreativnost moje mašte, a sada kada s vokalom i plućima moram zavesti publiku, to je nešto još uvijek novo za mene. Jednostavno moram vježbati – ne odustaje Sanda pa otkriva kako se osjećala nakon žirijevih komentara i kako su reagirali ljudi iz njezine okoline.

- Iskreno, nisam se nešto puno osvrtala na komentare žirija. Ne mogu se točno sjetiti Martininog komentara. Ona nije primijetila da sam željela otpjevati u naturi. Nije shvatila da u naturi kada pjevam čuje se drugačije i cijela bi dvorana bila s mojim glasom ovijena i to bez mikrofona. Do ceste bi me čuli. Mislim da žiri još nije imao prilike sresti tako nekoga s jakim glasom. Na komentare žirija moj brat nije blagonaklono gledao jer me on stalno sluša i čuo me je preko mikrofona potpuno drugačije – govori Sanda kojoj je plan zasada snimati vlastite pjesme koje će objavljivati na Youtube kanalu, a za ponovno prijavu na Supertalent kaže „nikad se ne zna“. Kada ne pjeva, bavi se svojim hobijima – šiva za sebe i poznanike i bavi se planinarenjem i to do 3500 mnv.

Foto: Youtube screenshot
Sanda Sandali Supertalent

- Putujem puno. Vozim se čamcem po rijekama i promatram prirodu – kaže nam Sandali koja od 1983. godine živi u Švicarskoj.

-Moj život u Švicarskoj je jako miran i staložen. Sve ide svojim normalnim redom bez stresa. Miran ugodan život – govori nam nasmijano i na kraju otkriva tko joj je najveća podrška. - Ja sam sama sebi najveća podrška! Moje pouzdanje me je dovelo tu gdje jesam. Da sam slušala druge bila bi domaćica. To nije moj život – tvrdi ona.

Podsjetimo, tijekom osvrta žirija na njezinu izvedbu, nitko od njih nije ostao ravnodušan. Maja Šuput je izjavila da je Sanda za nju pobjednica, a Martina Tomčić uputila joj je oštru kritiku.

- Ja vjerujem da je ova nehumana tortura poptuno za vas nebitna jer vi ste doživjeli po ono što ste došli. Mi smo odtrpili ono za što smo plaćeni i što moramo tu sjediti. Osmijeh na licu je tu, haljina je tu, ali ja vas doista, ali doista više nikad ne želim čuti - rekla joj je Tomčić dodavši da joj je žao, a Sanda se zahvalila.     

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KR
krotitelj
18:08 09.10.2019.

NEMOJ !!!!!

IP
info_punkt
14:37 09.10.2019.

"Sada imam svoj mikrofon i želim u studiju snimiti pjesmu..." ... to bi moglo dovesti do toga da će trebati "mikrofonska dozvola" za nabavku mikrofona, kao i psiho test...

OB
ObrenM
19:20 09.10.2019.

Netko je babi isprao mozak uvjerivsi je da zna pjevati.