NAKON 4 GODINE VEZE

S vage pred oltar: Mnogi su ovom paru iz ŽNV-a prognozirali propast, a oni sad pripremaju vjenčanje!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
30.04.2021.
u 14:49
Natjecatelji druge sezone showa ''Život na vagi'', Dorian Crnković i Ivana Stapić odlučili su nakon četiri godine veze svoju ljubav okruniti brakom.
Pogledaj originalni članak

Natjecatelji druge sezone RTL-ova showa ''Život na vagi'', Dorian Crnković i Ivana Stapić nakon četiri godine veze svoju ljubav okrunit će brakom, piše magazin Gloria.

Naime, par će se vjenčati u Splitu, odakle je Ivana rodom, a sve će biti u skladu s epidemiološkim mjerama. Među uzvanicima bit će samo članovi njihovih obitelji. „Imat ćemo intimnu svadbu, samo za nas i naše najbliže, jer ne želimo taj trenutak dijeliti s javnošću“, otkrila je Ivana. Par će živjeti u Zagrebu, odakle je Dorian, iako je on u protekle četiri godine zbog ljubavi postao pravi Splićanin.

Foto: Instagram

Naime, ovaj par se zaljubio 2017. godine pred televizijskim kamerama. Mnogi su tada mislili da neće ostati dugo zajedno. No, oni su, kako se čini, svoje prepreke uspješno svladali te opovrgnuli pogrešne navode, a 8. svibnja izreći će i sudbonosno ''da''. 

Podsjetimo, Dorian je 2017. godine, uz to što je upoznao ljubav svog života, pobijedio i u showu ''Život na vagi'' te osvojio i novčanu nagradu od 150 tisuća kuna. Tijekom cijele sezone izgubio je čak 77 kilograma, a najveću podršku dobio je upravo od Ivane.

VIDEO Mirta Miler zagrebačka je majstorica transformacija koju prati 5,1 milijun ljudi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NT
Netko tamo daleko
15:53 30.04.2021.

Sretno vam u budućem zajedničkom životu❤️