NAPALA GA POHOTNA "SOBARICA"

Robbie Williams ispričao najčudniju seks-priču ikada

Foto: Press Association/PIXSELL
Robbie Williams
Foto: Press Association/PIXSELL
Robbie Williams
Foto: Press Association/PIXSELL
Robbie Williams
Foto: Press Association/PIXSELL
Robbie Williams
06.10.2016.
u 10:41
Pogledaj originalni članak

Robbie Williams definitivno zna ispričati dobru priču! Popularni pjevač je gostovao u showu Grahama Nortona na BBC-ju i ostavio je bez daha druge goste – Justina Timberlakea, Annu Kendrick i Daniela Radcliffea  nakon što im je otkrio jednu od najčudnijih seks-priča koje su ikad čuli. Norton je postavio jednostavno pitanje: "Što je najčudnije što vam je dao neki obožavatelj",  a nakon što je Williams prvo kazao "herpes", dobio je četverominutni odgovor koji je izbezumio  goste i  Nortona.

Gospođa između 28 i 58 godina

– Ne mogu vjerovati da ću ovo ispričati, ali hoću. Prije dosta godina unajmio sam dvorac u kojem smo vježbali za turneju. Probudio sam se jednog jutra i onako pospan na rubu kreveta ugledao gospođu koja je mogla imati između 28 i 58 godina. Čudna situacija, ali tek ste se probudili, pa ne znate još što se događa. Pogledao sam je i rekao samo "u redu", a ona je isto odgovorila "u redu". Zatim me je pitala imam li "morning glory" (britanski izraz za jutarnju erekciju). Rekao sam da imam, a ona mi je rekla da će me olakšati. Navečer sam gospođi koja vodi dvorac rekao da ima jako čudnu spremačicu, a ona mi je kazala kako tog jutra uopće nije bila spremačica. Dakle, radilo se o nekom tko je došao s ulice – kazao je Robbie i sve nasmijao, te na kraju i otkrio tko je bila misteriozna dama.
– U redu, nakon ovog više nemamo što dodati. Možemo ići kući – komentirao je Daniel Radcliffe.

Cijelu priču pogledajte u videu:

>>Robbie Williams: Bojim se da mi kći ne upozna nekog kao što sam ja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.