blagdani

Remi se veseli maminoj francuskoj salati i neradnoj Novoj godini

Foto: Daniel Kasap/Pixsell
Remi se veseli maminoj francuskoj salati i neradnoj Novoj godini
16.12.2011.
u 18:00
– Darovi su obično besplatni pa je tako i ovaj naš koncert bio besplatan. Nismo se mogli ne odazvati na poziv organizatora Gričevanja i ne nastupiti – rekla je Mirela Priselac Remi, pjevačica Elementala
Pogledaj originalni članak

Ni kišna zagrebačka večer nije spriječila članove grupe Elemental da održe koncert na Gradecu koji je bio njihov dar obožavateljima u povodu Božića.

– Darovi su obično besplatni pa je tako i ovaj naš koncert bio besplatan. Nismo se mogli ne odazvati na poziv organizatora Gričevanja i ne nastupiti – rekla je Mirela Priselac Remi, pjevačica Elementala, i otkrila da se oni, na sreću, s recesijom sasvim dobro nose.

– U usporedbi s nekim drugim bendovima, vidim da je nama sasvim dobro. U rujnu i listopadu bilo je manje nastupa, ali se sada sve vratilo u normalu. Neki su izvođači sami krivi jer ne spuštaju iznose za svoje nastupe – kaže Remi.

Elemental za Novu godinu neće nigdje nastupiti pa će Remi Novu dočekati na zagrebačkom središnjem trgu. A božićne blagdane provest će u društvu obitelji uživajući u slatkim delicijama i maminoj francuskoj salati.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.