Nema grudnjaka...

Provokativno ili ne? Pogledajte što je Kim odjenula za gala večer

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
06.11.2017.
u 08:05
Pogledaj originalni članak

U Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu održan je event Film Gala u čast Georgeu Lucasu, na koji je došla i Kim Kardashian i opet je uspjela privući pažnju. Kim je došla u društvu svoje mame i menadžerice Kris Jenner, a Kim je kao i obično modnom kombinacijom ukrala pažnju. Naime dame su bile usklađene i obje su nosile trendi crne široke hlače i sako. Ali Kim, u svom stilu, ispod sako nije imala grudnjak, a pri tom joj je sako bio raskopčan. Kim je poznata po tome da voli nositi prozirnu odjeću i odjeću u kojoj su njeni atributi u prvom planu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
Majur
09:18 06.11.2017.

Zamislite da je imala grudnjak....jel bi pisali o njoj?

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
08:53 06.11.2017.

Made in Germani

JP
josip.pivar11
09:16 06.11.2017.

Pa valjda se žurila i nije stigla. Nije to namjerno, stvarno nije.