kate opet trudna

Princ William je pravi gospodin: Moram ići brinuti o ženi!

Foto: Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL
princ william
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
princ william
Foto: David Bebber/News Syndication/PIXSELL
Kate Middleton princ William
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Kate Middleton i princ William
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Kate Middleton i princ William
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Kate Middleton i princ William
09.09.2014.
u 11:27
Princ William progovorio je o drugoj trudnoći svoje supruge Kate Middleton. Vojvotkinja je trenutačno na kućnoj njezi jer je, kao i tijekom trudnoće s malim Georgeom, muči trudnička hiperemeza...
Pogledaj originalni članak

Princ William progovorio je o drugoj trudnoći svoje supruge Kate Middleton. Vojvotkinja je trenutačno na kućnoj njezi jer je, kao i tijekom trudnoće s malim Georgeom, muči trudnička hiperemeza. Teške mučnine i povraćanje mogu dovesti i do dehidracije, pa se o Kate brine tim liječnika. Stoga je William sam gostovao na Sveučilištu Oxford, gdje se tijekom govora osvrnuo i na stanje svoje voljene žene.

– Kate se osjeća dobro. Iza nje je nekoliko težih dana, ali svejedno smo oduševljeni zbog dolaska prinove u našu obitelj. Oduševila nas je vijest o trudnoći. Nadamo se da će se njeno zdravstveno stanje što prije stabilizirati. Sad moram ići i brinuti se o njoj – izjavio je William. Par već ima jednogodišnjeg sina Georgea, a Kate bi trebala drugo dijete roditi na proljeće.

>>Službena potvrda: Vojvotkinja Kate i princ William čekaju drugo dijete!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

ST
strsljen2013
11:51 09.09.2014.

Vrijeme je da zbacite dotičnu i imate kralja a ne princa od 80-tak godina u rezervi.

DA
Dac
07:10 10.09.2014.

Koji papučar.......