ne staje

Princ Harry radi na novom showu s Oprah u kojemu će progovoriti o svojim neriješenim traumama

Foto: Profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: REUTERS
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: Screenshot/CBS News
Foto: Screenshot/CBS News
Foto: Reuters/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Oprah Winfrey
14.05.2021.
u 21:45
Oprah je rekla kako je princu postavila pitanje: “Što mislite koja su najvažnija pitanja s kojima se svijet trenutačno suočava?”. A odgovore će pokušati dati zajedno.
Pogledaj originalni članak

Nakon milijunskih ugovora potpisanih sa streaming platformama Netflix i Spotify, izdavanja knjige, novih poslova u startup kompanijama, princ Harry najavljuje još jedan projekt u nizu. Naime, vojvoda od Sussexa napokon realizira program koji je bio u planu još prije pandemije.

Tako 21. svibnja na Apple TV+ počinje show pod nazivom “Ja kakvog me ne vidiš”, a bavit će se mentalnim zdravljem. Na programu je radio zajedno s Oprah Winfrey, jednom od najpoznatijih voditeljica i producentica, a dvojac će u seriji otkriti i neke privatne teme i borbe sa svojim mentalnim zdravljem. Uoči predstavljanja projekta princ Harry je naglasio da se u showu ističe da ima snage u ranjivosti.

“Vodimo različite živote, odgajani smo u različitim okruženjima i kao rezultat toga izloženi smo različitim iskustvima. Ali naše zajedničko iskustvo jest da smo svi ljudi”, započeo je Harry.

“Većina nas nosi neki oblik neriješene traume, gubitka voljene osobe ili tuge, što se čini – i jest – vrlo osobno. Prošla nas je godina naučila da smo svi zajedno u tome i nadam se da će ovaj show pokazati da postoji snaga u ranjivosti, povezanost u empatiji i snaga u iskrenosti”, kazao je vojvoda od Sussexa.

Voditelji kažu kako se nadaju da će “voditi iskrene rasprave o mentalnom zdravlju i emocionalnoj dobrobiti”.

U showu će se pojavljivati brojni stručnjaci u ovom području, ali i razne poznate osobe i organizacije. Projekt je bio planiran još prije pandemije, no situacija s koronavirusom to je odgodila. Kada je početkom godine govorila o projektu, Oprah je rekla kako je princu postavila pitanje: “Što mislite koja su najvažnija pitanja s kojima se svijet trenutačno suočava?”.

A odgovore će pokušati dati zajedno.

VIDEO>>Snimanje serije 'Hamilton'

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NO
nolimits930
10:03 15.05.2021.

a issa ti a jel nekog normalnog to zanima ?!

RO
romobil
09:46 15.05.2021.

Big deal....

ST
Stojimir
23:14 14.05.2021.

Papučar