novi singl

Prevarena Severina partneru poručila: 'Neće ti pomoći aspirini, kokaini, vatrogasci, doktori'

Foto: Instagram
Prevarena Severina partneru poručila: 'Neće ti pomoći aspirini, kokaini, vatrogasci, doktori'
15.02.2019.
u 13:55
Pjesma je u kratkom roku oduševila njezine obožavatelje koji su, osim pjesme, hvalili i Severinin besprijekoran izgled.
Pogledaj originalni članak

Točno u podne na svom YouTube kanalu Severina Kojić izbacila je novi singl. Riječ je o pjesmi "Mirna" koja se nalazi na njezinu nedavno objavljenom albumu "Halo".

Pjesmu potpisuje poznati srpski hitmejker Dušan Bačić, za aranžman je zadužen Bojan Dragojević, dok video potpisuje Dafne Jemeršić.

U novoj pjesmi Severina pjeva o prijevari, a nevjernom partneru poručuje: "Neće ti pomoći aspirini, kokaini, vatrogasci, doktori. Nažalost, morat će da boli, ali za mene šanse ima barem da se oporavim."

Pjesma je u kratkom roku oduševila njezine obožavatelje, koji su osim pjesme hvalili i Severinin besprijekoran izgled. 

"Savršena, ritam kida. Severina sve bolje i bolje izgleda", "Ženo goriš!", "Ovo može samo Severina", "Severinu na Eurosong", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod novog spota na YouTube kanalu pjevačice. 

Uz "Mirnu", Severina je dosad ekranizirala i baladu "Imaš pravo" te pjesme "Halo" i "Kuma". Videospot je objavila i prošlog tjedna.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci. 

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PR
PrimoracRi
14:13 15.02.2019.

Ko bre,šta bre,de bre..........idi bre što pre

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:51 15.02.2019.

ho ho ho..... evo i nje... ja je očekivao za vikend ali preduhitriste me... Taman napisah kako danas sve vrvi od Elle Dvornik i Kolinde pa čekam nešto o Sevki.... Ma svaka vam dala.... baš vam hvala... ne znam kako bih izdržao do vikenda.

DU
Deleted user
16:32 15.02.2019.

nazalost prije ce konj propjevat nego ova dama.....sa pedigreom......seve guzicom i sisama se ne pjeva nazalost!