Dobra genetika

Prepoznajete li ovu lijepu glumicu, na slici ima 11 godina

Foto: Instagram
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Instagram
18.09.2018.
u 15:14
Sofia Vergara na Instagramu je podijelila fotografiju koja je snimljena u njenom rodnom Barranquillu kada je imala 11 godina.
Pogledaj originalni članak

Danas je Sofia Vergara jedna od najbolje plaćenih glumica u televizijskim serijama i na gotovo svim listama je najljepših glumica svijeta, a na Instagramu je pokazala kako je izgledala kao 11-godišnjakinja.

Lijepa Kolumbijka podijelila je fotografiju koja je snimljena u njenom rodnom Barranquilli, a njeni obožavatelji primijetili su kako je već tada zračila posebnom energijom i bila jednako lijepa kao danas.

 

 

Ova 46-godišnja glumica jedna je od rijetkih ljepotica u Hollywoodu čija mladolikost i dobar izgled nisu zasluga estetskih operacija. Ona redovito vježba a zaslužna je i dobra genetika pa se zbog toga ne odriče omiljene joj brze hrane i slatkiša.

- Kada sam došla u Hollywood tražili su od mene da skinem kilograme i da odem na neke estetske operacije, ali nisam se dala i nisam pristala na to - ponosno je izjavila u jednom intervju ova zvijezda serije "Moderna obitelj".  

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar maxist
maxist
18:38 18.09.2018.

lijepa i tada i sada......Onda je djelovala starije a sada mlađe od godina.....upravo po želji svih žena..